Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Karciany

SquidiPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: SquidiPL
2. Nick oskarżonego: Karciany
3. IP/SID oskarżonego:-
4. Data i czas zdarzenia: dzisiaj na mapie cyanpink
5. Powód skargi:  namawianie do łamania regulaminu, nabijanie waluty serwerowej
6. Opis sytuacji:  24:20 - karciany mówi by wszyscy poszli przed cele
                            24:35 - mówi by ustawić się w grupie (jest to zakazane)
                            no i w dalszej części blokuje ctka z grupą osób i nabijają szlugi odmrażając siebie 

a i chciałbym jeszcze zauważyć brak reakcji z strony starszego admina @ WallPeR i chyba admin jke ale nie jestem pewien 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): demko http://793023.hltv2.pukawka.pl/hltv-2202261415-jail_cyanpink-1645881300-1645883040.zip

EDIT: @ WallPeR  ***** pisze ci po lewej na zabawie ZASADY ZABAWY - ZAKAZ TRZYMANIA SIĘ W GRUPACH 
a to że odchodzili to jakiś absurd co mówisz :kekw:
EDIT2: jak nie wina karcianego jak on namawiał 2 razy by ludzie siedzieli w grupkach ok mogli nie robić tak jak ja, ale kto powiedział że to tylko wina karcianego ja w tej skardze zaznaczam fakt tego że to on namawiał, że to on nabijał walutę :Tom: CO JEST ZŁE
EDIT3: ale to ty ciągle rozwalasz tą administracje - obrażasz chłopaka administratorki od oblecha - robisz co ci się podoba na serwerze - awansujesz swoich kolegów oh piesciarz zabojcov2 , na tym serwerze ciągle coś robiłem czy to byłem poprostu aktywny, dawałem propozycje itp no ale jak się z czymś z tobą nie zgodzę np dawanie administratorce flag opiekuna czy zrozumienia skargi na ciebie to już musisz mnie wywalić bo jestem zagrożeniem dla ciebie :kekw:

Edytowane przez SquidiPL
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Zasłużony

Siema 

@ SquidiPL  prosze daj mi podpunkt w regulaminie gdzie pisze że nie można zbierać sie kupie i się wzajemnie ratować ?

I cały czas tak nie było bo kilka razy odeszli  od siebie :))

I dlaczego winisz za to karcianego tylko powiedział żeby w grupce byli  nie kazał im tylko powiedział  i może dla niego nie chodziło bycie na miliment obok ciebie i stać tylko być z 2 metry i sie ratować 

Z tą skargą można sie kłócić bo cały serwer brał w tym udział to tak naprawdę cały serwer powinien zostać bana i nie tylko karciany jako admin złamał regulamin i też jke. No i ja też po winieniem  powiedzieć że tak nie można ale ja nie patrzę na zasady gier za bardzo XD bo zazwyczaj jest zakaz kamienia i 15 sek bh 

Edit: Zwracam honor jest w regulaminie w zabawie ze nie można wstać w grupkach ale tak naprawdę nie wina karcianego i nie stali w grupchach bo też odchodzili z kilka razy od siebie :)

Edytowane przez WallPeR
Odpisywanie
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik∙

Widać że dobrze zrobiłem robiąc to że cię wyrzuciłem z Administracji bo byłeś toksyczny i proszę cię zaprzestań swoich działań co do osób które przyszły tu ze mną bo wyciągniemy z tego konsekwencje bo to już nie jest nawet śmieszne że ze swoim kumplem Kushmanem robicie wszystko żeby zniszczyć społeczność JB bo tylko tobie i tej osobie coś przeszkadza non stop na serwerze :D A wracając do twojej skargi czekam na wypowiedź @ LiseeK

• Super 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• 420

Jestem to się wypowiem 

Godzinę temu, On-jo napisał:

to już nie jest nawet śmieszne że ze swoim kumplem Kushmanem robicie wszystko żeby zniszczyć społeczność JB

:kekw: Dobry jesteś, 3 dni temu .... lizałeś i skarge napisałem bo chciałem ci coś udowodnić bo jesteś ..... a teraz takie rzeczy wypisujesz.

Ogólnie twoja wypowiedz tutaj nic nie wnosi.

Skarga słuszna 

2 godziny temu, WallPeR napisał:

Z tą skargą można sie kłócić bo cały serwer brał w tym udział to tak naprawdę cały serwer powinien zostać bana i nie tylko karciany jako admin złamał regulamin i też jke. No i ja też po winieniem  powiedzieć że tak nie można ale ja nie patrzę na zasady gier za bardzo XD bo zazwyczaj jest zakaz kamienia i 15 sek bh 

3 adm nie powinno wgl do takiej sytuacji dojść a tutaj jest jeszcze namawianie z strony administracji do łamania regulaminu zabawy.

2 godziny temu, WallPeR napisał:

nie stali w grupchach bo też odchodzili z kilka razy od siebie :)

xD 

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

Po przeanalizowaniu demka admin zostanie ukarany ,ponieważ powinien on świecić przykładem graczom a nie pomagać im łamać regulamin w zasadach zabawy pisze ,że jest zakaz kampienia w grupkach. 

• Super 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]