Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - Karciany

SquidiPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: SquidiPL
2. Nick oskarżonego: Karciany
3. IP/SID oskarżonego:-
4. Data i czas zdarzenia: dzisiaj na mapie cyanpink
5. Powód skargi:  namawianie do łamania regulaminu, nabijanie waluty serwerowej
6. Opis sytuacji:  24:20 - karciany mówi by wszyscy poszli przed cele
                            24:35 - mówi by ustawić się w grupie (jest to zakazane)
                            no i w dalszej części blokuje ctka z grupą osób i nabijają szlugi odmrażając siebie 

a i chciałbym jeszcze zauważyć brak reakcji z strony starszego admina @ WallPeR i chyba admin jke ale nie jestem pewien 
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): demko http://793023.hltv2.pukawka.pl/hltv-2202261415-jail_cyanpink-1645881300-1645883040.zip

EDIT: @ WallPeR  ***** pisze ci po lewej na zabawie ZASADY ZABAWY - ZAKAZ TRZYMANIA SIĘ W GRUPACH 
a to że odchodzili to jakiś absurd co mówisz :kekw:
EDIT2: jak nie wina karcianego jak on namawiał 2 razy by ludzie siedzieli w grupkach ok mogli nie robić tak jak ja, ale kto powiedział że to tylko wina karcianego ja w tej skardze zaznaczam fakt tego że to on namawiał, że to on nabijał walutę :Tom: CO JEST ZŁE
EDIT3: ale to ty ciągle rozwalasz tą administracje - obrażasz chłopaka administratorki od oblecha - robisz co ci się podoba na serwerze - awansujesz swoich kolegów oh piesciarz zabojcov2 , na tym serwerze ciągle coś robiłem czy to byłem poprostu aktywny, dawałem propozycje itp no ale jak się z czymś z tobą nie zgodzę np dawanie administratorce flag opiekuna czy zrozumienia skargi na ciebie to już musisz mnie wywalić bo jestem zagrożeniem dla ciebie :kekw:

Edytowane przez SquidiPL
  • Lubię to! 2
  • Super 1
  • Ha ha 2
  • Zasłużony

Siema 

@ SquidiPL  prosze daj mi podpunkt w regulaminie gdzie pisze że nie można zbierać sie kupie i się wzajemnie ratować ?

I cały czas tak nie było bo kilka razy odeszli  od siebie :))

I dlaczego winisz za to karcianego tylko powiedział żeby w grupce byli  nie kazał im tylko powiedział  i może dla niego nie chodziło bycie na miliment obok ciebie i stać tylko być z 2 metry i sie ratować 

Z tą skargą można sie kłócić bo cały serwer brał w tym udział to tak naprawdę cały serwer powinien zostać bana i nie tylko karciany jako admin złamał regulamin i też jke. No i ja też po winieniem  powiedzieć że tak nie można ale ja nie patrzę na zasady gier za bardzo XD bo zazwyczaj jest zakaz kamienia i 15 sek bh 

Edit: Zwracam honor jest w regulaminie w zabawie ze nie można wstać w grupkach ale tak naprawdę nie wina karcianego i nie stali w grupchach bo też odchodzili z kilka razy od siebie :)

Edytowane przez WallPeR
Odpisywanie
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1
  • WTF 1

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik∙

Widać że dobrze zrobiłem robiąc to że cię wyrzuciłem z Administracji bo byłeś toksyczny i proszę cię zaprzestań swoich działań co do osób które przyszły tu ze mną bo wyciągniemy z tego konsekwencje bo to już nie jest nawet śmieszne że ze swoim kumplem Kushmanem robicie wszystko żeby zniszczyć społeczność JB bo tylko tobie i tej osobie coś przeszkadza non stop na serwerze :D A wracając do twojej skargi czekam na wypowiedź @ LiseeK

• Super 1

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• 420

Jestem to się wypowiem 

Godzinę temu, On-jo napisał:

to już nie jest nawet śmieszne że ze swoim kumplem Kushmanem robicie wszystko żeby zniszczyć społeczność JB

:kekw: Dobry jesteś, 3 dni temu .... lizałeś i skarge napisałem bo chciałem ci coś udowodnić bo jesteś ..... a teraz takie rzeczy wypisujesz.

Ogólnie twoja wypowiedz tutaj nic nie wnosi.

Skarga słuszna 

2 godziny temu, WallPeR napisał:

Z tą skargą można sie kłócić bo cały serwer brał w tym udział to tak naprawdę cały serwer powinien zostać bana i nie tylko karciany jako admin złamał regulamin i też jke. No i ja też po winieniem  powiedzieć że tak nie można ale ja nie patrzę na zasady gier za bardzo XD bo zazwyczaj jest zakaz kamienia i 15 sek bh 

3 adm nie powinno wgl do takiej sytuacji dojść a tutaj jest jeszcze namawianie z strony administracji do łamania regulaminu zabawy.

2 godziny temu, WallPeR napisał:

nie stali w grupchach bo też odchodzili z kilka razy od siebie :)

xD 

image.png.df4fd15ceb75a38cd0da0c6225d185eb.png 

image.png.a79d488115bc0d45a9a0ecfb82b51530.png

image.png.fe0e086098c25f15a568409b869fa0bf.png

Zrzutekranu2025-01-18ss.png.150a946893b719787905a22b75caf77c.png

• Użytkownik∙

Po przeanalizowaniu demka admin zostanie ukarany ,ponieważ powinien on świecić przykładem graczom a nie pomagać im łamać regulamin w zasadach zabawy pisze ,że jest zakaz kampienia w grupkach. 

• Super 1
  • Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]