Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - WallPeR

Koxu

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

1. Twój nick: Koxu
2. Nick oskarżonego: WallPeR
3. IP/SID oskarżonego:
4. Data i czas zdarzenia: 26/02/2022 17:20
5. Powód skargi:  Ostudzenie poczucia władzy mam nadzieje
6. Opis sytuacji:  Otrzymałem bana o długości 1h za bunt po chowanym. To, że nie wiedziałem o tej zasadzie, bo jestem nowy na serwerze nie zwalnia mnie z jej przestrzegania, ale ban na 1h to raczej przesada. Takie zachowanie adminów rażąco zniechęca nowych graczy do pozostania na serwerze co nie jest za pewne dobre dla serwera. Mam nadzieję, że ten młody admin, który dopiero co starł mleko spod nosa trochę zmieni podejście, bo ma niezłe zapędy do banowania, gdzie można to było na pewno załatwić w inny łagodniejszy sposób.
7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): 

Edytowane przez Koxu
  • Dzięki 1
  • Koxu zmienił(a) tytuł na [SKARGA] - WallPeR
  • Użytkownik∙

Fakt przesadził za mocno z banem i w ogóle nie wiem co nim kierowało w tej sytuacji ale Przepraszam cię za niego i życzę miłej gry :) 

BAN ZOSTANIE SKRÓCONY!

EDIT: chciałbym aby się wypowiedział @ WallPeR

image.png.de5d85c3c5cbed6c1aaac5599cde391f.png

Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund :)

https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/

• Marioandspolka odblokował(a) ten temat
  • Użytkownik

sorki że się wpierdalam ale co do banów wallpera to dzisiaj dostałem bana na 5 minut za ,,ochłoń obraza administracji" moim zdaniem powinien ostrzegać czy dać gaga ale po wróceniu na serwer i zapytaniu go gdzie ja administracje obraziłem to on mi mówi ze mam napisać na niego skargę i tam się rozpisze :hkKek:

• Ha ha 1
  • Zasłużony

Siema 

koxu mordo dziś to był twój 2 bunt po zabawie bo byłeś wcześniej na zabawie to wiedziałeś wtedy jak inny gracz "siemano" zrobił bunta po zabawie i każdy admin powiedział do że kara za to jest ! 

§3.7. Po zakończonej zabawie Chowany oraz Ganiany, więźniowie mają zakaz buntu. Zakaz mija po ich dołączeniu do wydanych przez prowadzącego poleceń.

§1.5. Regulamin nie jest w stanie przewidzieć wszystkich sytuacji, które mogą zaistnieć na serwerze. Odpowiednie środki może podjąć Administrator po konsultacji z Opiekunem serwera.

Moja wina jest że nie konsultowałem sie przy tej chwili z wyższą ranką bo myślałem że nie zostanę znów odpowiedzi i za to przeprasza twój ban będzie skrócony na pewno!

I może zdjęty jak przekonam opiekuna albo właściciela serwera. 

I masz tu linka do regulaminu jak być chciał przeczytać 

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Użytkownik

Nie był to mój drugi bunt po zabawie tak tylko sprostuje. Mogłem być na serwerze, gdy siemano zbuntował się po zabawie i dostał ostrzeżenie, ale nie zanotowałem tego faktu, o czym świadczy to, że wykonałem potem zakazaną rzecz. Nie podobało mi się również to, że na bodajże poprzedniej mapie, która była ogromna, gdzie zbuntowałem się i zabiłem jednego strażnika potem szukając Cię nagle zostałem zgładzony komendą bez wcześniejszego ostrzeżenia o czasie na bunt. Osobiście nic do Cb nie mam tylko fajnie byłoby grać na serwerze, gdzie gra wielu graczy, a nie po banowaniu zostaje ich na serwerze 4, Pozdrawiam. :D

• Zasłużony
7 minut temu, Koxu napisał:

Nie był to mój drugi bunt po zabawie tak tylko sprostuje

Musiał być to twój drugi bo miałem zapisanych ludzi którzy zrobili bunt po zabawie i też którzy w nim brali :+)

innyfgif1.gif.e3c7a110bbe92eb5f9a05ccdc4d91f93.gif

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]