Użytkowniczka Neilves Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Witam cieplutko w te ostatnio bardzo chłodne i deszczowe dni. Mam nadzieję, że mimo pogody zdrówko wszystkim dopisuje. ~ Po długich godzinach grania na Waszym popularnym DD2 i słodkiej prośbie znajomego postanowiłam w końcu założyć konto! Na serwerze możecie mnie znaleźć zwykle pod nickiem: Moniś lub Neilves Liczę 22 wiosen i jestem z woj. Wielkopolskiego Uwielbiam horrory, gry komputerowe, konsolowe i książki Stephena Kinga. Mam nadzieję, że będziemy się dobrze dogadywać i wspierać nawzajem - bo gry łączą a nie dzielą! A co najważniejsze, że będzie nam się dalej tak sympatycznie grało. Pozdrawiam i do zobaczenia w grze! 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PEDO II barciakkk Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Witamy na Strefa-Skilla :* Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Siemka. Odnośnik do komentarza
Użytkownik ☢YIP-MAN☂ Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Witaj Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkownik TSG Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Widziałem Cię dziś na serwerze. Witam kojarzę Cię z jakiegoś serwera Horrory ohh Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Da Skaa Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 hejo Odnośnik do komentarza
Użytkownik Sceptyk Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Cześć Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka LandrynCia Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Hej Odnośnik do komentarza
Gość Kamilek Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Siemka Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Elo Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 23 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Witamy na Strefa Skilla!! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Pietrek90 Opublikowano 23 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Hejka miło mi Piotrek , Pozdrawiam cieplutko Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 23 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Witamy na Strefa Skilla! Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Heej Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 24 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi