Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 26 Lutego 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 (edytowane) 1. Nick:Lucyfer 2. Kto nadał warna: @ DepresjaHook.hack 3. Czas:26.02.2022 godzina :19:00 4. Powód:spam 5. Dowody/SS: Dostałem Warna za spam w temacie @ m4jkiii skoro temat był o regulaminie serwera dd2#2 a był w dziale administracji forum to myślałem że to nie jest ten dział dlatego napisałem nie ten dział i dostałem ostrzeżenie bez upomnienia o treści spam , poprostu źle oceniłem sytuację i tyle a po drugie moim zdaniem pierw powinno być upomnienie a nie od razu ostrzeżenie 1% bo moderator tak postanowił . Temat był wcześniej w skargi administracji forum i miałem rację a dostałem Warna, został przeniesiony. @ Andrzej. Pozostawiam decyzję tobie,bo 1 raz nie wiedziałem jak zgłosić posta i nom. Edytowane 26 Lutego 2022 przez lucyfer 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 26 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Jak widzisz, że temat jest w nieodpowiednim dziale, łamie regulamin - wciskasz 3 kropeczki przy poście i masz opcje "Zgłoś". Złamałeś regulamin - dostałeś warna. To czy Ci go zdejmą/zmienią za 0( bo w sumie to było twoje pierwsze złamanie regulaminu o ile dobrze pamiętam), to już pozostawiam wyższym. Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 26 Lutego 2022 Autor Strefowicz Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Rozumiem złamałem regulamin ale to jest moje pierwsze przewinienie i wogole a dostałem ostrzeżenie przyznaje się nie wiedziałem jak zgłosić to i nom ale poprostu też jako moderator albo inny członek moderacji forum powinieneś chyba najpierw dać ostrzeżenie słowne bo z tego co wiadomo mi na forum obowiązuje takie ostrzeżenie ,ale nie będę się kłócił tylko mówię jak jest . @ Trivor @ Dusia lub @ Andrzej. Zajmijcie się tematem i zdecydujcie . 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Zmieniam na ostrzeżenie bez punktów z racji że to pierwszy raz. 1 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 27 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi