Premium ZwYroL Opublikowano 27 Lutego 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 1. Twój nick: ZwYroL 2. Co chcesz zmienić: Chciałbym dodać malutki i zarazem bardzo ważny element, taki żeby admin będąc na SPEC mógł widzieć normalnie chat żywych graczy. 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Dlaczego? Ponieważ to niezwykle utrudnia, na mikrofonie dosyć często mówią, że np. ktoś obraża, wyzywa itp. a ja nie mam jak zweryfikować przykładowo co ktoś właśnie pisze, prawda? I co wtedy? - Wiem że nie ten dział, ale nie chce specjalnie dla małej pierdoły tworzyć osobnego posta, chciałbym by zauważono BUG który występuje przy niektórych mapach, np. takich jak SS2, bug polega na tym, że przy wejściu na serwer/zmianie klasy wyskakuje PODWÓJNIE opcja "Normalne" gdzie w jednej (tej zbugowanej) znajduję się tylko klasa "Assassin", a w drugiej jest reszta klas normalnie. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): Brak 1 2 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik kuziathc Opublikowano 27 Lutego 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Jeszcze bugi związane z ruletką są do ogarnięcia np. spowolnienie na 25 sekund, które trwa w nieskonczoność Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 @ Jacek_ss2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi