Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - To1rw

Torf

Rekomendowane odpowiedzi

• Torfowisko

1. Nick: @ To1rw

2. Kto nadał warna:  @ Dusia

3. Czas: teraz 

4. Powód: niewłaściwe zachowanie. A dokładniej wpis "zamknij się" 

5. Dowody/SS: Co tu mam wkleić, mój wpis "zamknij się" ? 

No nie wiem, Warna dostałem za  napisanie "zamknij się"  chyba już komuś od władzy odbija, forum ogarnąć to nie ma kto ale warny dawać za takie coś to już chętni są. Od kiedy dostaje się Warna za "zamknij się" x kurwa D  

To już jest hit xD

Edytowane przez To1rw
  • Ha ha 1
  • WTF 1
  • Tak sobie 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Junior Admin
Junior Admin

Ja wiem, że zaniki pamięci masz już po jednym dniu, ale było Ci gadane więcej niż 4 razy o Twoim zachowaniu co do generała byś się ogarnął, nie zaczepiał go ani nic złośliwego w jego kierunku nie robił, od X upomnień było jeszcze X akcji do jego osoby, ewidentnie nie zrozumiałeś i za każdym razem będzie CI wlepiany warn za takie zachowanie

image.png

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Torfowisko

A oznaczyłem go w tym wpisie? Skąd wiesz że to zamknij się było kierowane w jego stronę? Może to miało być do rozmowy wyżej, do której nie zdążyłem dodać tego wpisu? 

Jakim sposobem wywnioskowałaś że to było do GA? 

A po drugie, choćby to było kierowane to niego, to i tak za takie coś Warna nie powinno być xD

Edit:// Czyli teraz na ChatBoxie jak coś generał na pisze, to już nic nie mogę napisać? Bo zaraz od razu wszystko podchodzi pod prowokowanie/ wyzywanie/ obrażanie i po kolei? 

Edytowane przez To1rw
  • Lubię to! 1
  • Ha ha 1

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Junior Admin
Junior Admin

Co ja mam więcej pisać osobie, która czytać nie potrafi, jedynie SSy załączę niżej co do Twojej wypowiedzi "A po drugie, choćby to było kierowane to niego, to i tak za takie coś Warna nie powinno być ", ale i tka wątpię, że to zrozumiesz. (Na Sb już wyjaśniłam kolejny raz czemu warna dostałeś, a ty pare minut później piszesz takie coś pokazując, że po prostu nie rozumeisz co sie do Ciebie pisze czy to tutaj w temacie czy an sb)

image.png

image.png

image.png

2 godziny temu, To1rw napisał:

Edit:// Czyli teraz na ChatBoxie jak coś generał na pisze, to już nic nie mogę napisać? Bo zaraz od razu wszystko podchodzi pod prowokowanie/ wyzywanie/ obrażanie i po kolei?

No skoro Ty nie wiesz jakie słowa podchodzą pod prowokacje wyzywanie obrażanie to nie wiem wróć do szkoły bo restrykcje co do pozamykanych szkół grubo CI zaszkodziły lub idź spytaj kogoś dorosłego, który będzie miał ochotę to objaśniać nastolatkowi, który już powinien to wiedzieć 

• Lubię to! 2

heh1111.png

• Zasłużony

sory, ale ty nawet jak nie piszesz tego do GA, to chcesz aby to tak wyglądało a jak przychodzi co do czego to palisz głupa, że to nie było do niego. Ja mówiłem, że ma być spokój między wami, tutaj też widać jakieś zaczepki ze strony GA, więc i on będzie specjalnie traktowany jak będzie trzeba.

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

odwolanie_odrzucone.png

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]