Torfowisko Torf Opublikowano 27 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) 1. Nick: @ To1rw 2. Kto nadał warna: @ Dusia 3. Czas: teraz 4. Powód: niewłaściwe zachowanie. A dokładniej wpis "zamknij się" 5. Dowody/SS: Co tu mam wkleić, mój wpis "zamknij się" ? No nie wiem, Warna dostałem za napisanie "zamknij się" chyba już komuś od władzy odbija, forum ogarnąć to nie ma kto ale warny dawać za takie coś to już chętni są. Od kiedy dostaje się Warna za "zamknij się" x kurwa D To już jest hit Edytowane 27 Lutego 2022 przez To1rw 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Lutego 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Ja wiem, że zaniki pamięci masz już po jednym dniu, ale było Ci gadane więcej niż 4 razy o Twoim zachowaniu co do generała byś się ogarnął, nie zaczepiał go ani nic złośliwego w jego kierunku nie robił, od X upomnień było jeszcze X akcji do jego osoby, ewidentnie nie zrozumiałeś i za każdym razem będzie CI wlepiany warn za takie zachowanie 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) A oznaczyłem go w tym wpisie? Skąd wiesz że to zamknij się było kierowane w jego stronę? Może to miało być do rozmowy wyżej, do której nie zdążyłem dodać tego wpisu? Jakim sposobem wywnioskowałaś że to było do GA? A po drugie, choćby to było kierowane to niego, to i tak za takie coś Warna nie powinno być Edit:// Czyli teraz na ChatBoxie jak coś generał na pisze, to już nic nie mogę napisać? Bo zaraz od razu wszystko podchodzi pod prowokowanie/ wyzywanie/ obrażanie i po kolei? Edytowane 27 Lutego 2022 przez To1rw 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 27 Lutego 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Co ja mam więcej pisać osobie, która czytać nie potrafi, jedynie SSy załączę niżej co do Twojej wypowiedzi "A po drugie, choćby to było kierowane to niego, to i tak za takie coś Warna nie powinno być ", ale i tka wątpię, że to zrozumiesz. (Na Sb już wyjaśniłam kolejny raz czemu warna dostałeś, a ty pare minut później piszesz takie coś pokazując, że po prostu nie rozumeisz co sie do Ciebie pisze czy to tutaj w temacie czy an sb) 2 godziny temu, To1rw napisał: Edit:// Czyli teraz na ChatBoxie jak coś generał na pisze, to już nic nie mogę napisać? Bo zaraz od razu wszystko podchodzi pod prowokowanie/ wyzywanie/ obrażanie i po kolei? No skoro Ty nie wiesz jakie słowa podchodzą pod prowokacje wyzywanie obrażanie to nie wiem wróć do szkoły bo restrykcje co do pozamykanych szkół grubo CI zaszkodziły lub idź spytaj kogoś dorosłego, który będzie miał ochotę to objaśniać nastolatkowi, który już powinien to wiedzieć 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 sory, ale ty nawet jak nie piszesz tego do GA, to chcesz aby to tak wyglądało a jak przychodzi co do czego to palisz głupa, że to nie było do niego. Ja mówiłem, że ma być spokój między wami, tutaj też widać jakieś zaczepki ze strony GA, więc i on będzie specjalnie traktowany jak będzie trzeba. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi