Torfowisko Torf Opublikowano 27 Lutego 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) Twój nick: @ To1rw Nick oskarżonego: @ DepresjaHook.hack Powód skargi: Faworyzacja Opis sytuacji: No chyba z 5 osób cisnie beke z Dusi za to ze dostałem warna za "Zamknij sie", a szanowny pan depresja daje mi bloka teraz za to ze sie żale że dostałem warna. A jak reszta ma beke i robi sobie jaja przez 30 min to upomnienia/ reakcji/ warna/ bloka nie ma. Data i godzina zdarzenia: 5 min temu Miejsce zdarzenia: ChatBox Dowody: BociuDzisiaj 18:48 zamknij sie 71.Dzisiaj 18:48 @Bociu no i masz bana BociuDzisiaj 18:48 @71. Cześć 71.Dzisiaj 18:48 @Bociu Dobry wieczór :v BociuDzisiaj 18:49 @71. O nie, ale przecież to nie było do ciebie... do nikogo 71.Dzisiaj 18:49 no nie wiem, lepiej to zgłoszę LAN_CIECHOCINEK2K2Dzisiaj 18:49 Z torfa się śmieją Patyk97Dzisiaj 18:49 Nie można tak pisać To1rwDzisiaj 18:49 Wanna mu * zamknij się napisał Patyk97Dzisiaj 18:49 Hallo 60 obecne ? To1rwDzisiaj 18:49 Halo kurwa Dusia gdzie jesteś To1rwDzisiaj 18:50 Warna* BociuDzisiaj 18:50 Kurczaki, to nie tak mialo być - jeszcze zosttanie to odebrane jako prowokacja, a przecież napisałem do do kogoś innego shingaDzisiaj 18:50 to do* BociuDzisiaj 18:50 Nie... dobrze napisałem - po prostu się jąkam ze stresu shingaDzisiaj 18:50 Dororo polecam Patyk97Dzisiaj 18:51 BociuDzisiaj 18:51 @shinga Czy ty właśnie mnie prowokujesz? Patyk97Dzisiaj 18:51 @Bociu będzie dobrze odrobisz i będzie okey tylko musisz być grzeczny i mily To1rwDzisiaj 18:51 No hit shingaDzisiaj 18:51 @Bociu nie Patyk97Dzisiaj 18:51 Nie stresuj sie PupciassienkasDzisiaj 18:51 Ale patola takie słowa 71.Dzisiaj 18:52 matko boska, a ja na galowo BociuDzisiaj 18:52 @Patyk97 Ahh... a to nie tak że już powinienem dostać>? BociuDzisiaj 18:52 @shinga a no chyba że tak, to w takim razie nie napisze Ci ''zamknij się'' To1rwDzisiaj 18:53 No powinien ale pewnego osobnika mi ma który by poleciał za 60 To1rwDzisiaj 18:53 Do administracji do zalic Patyk97Dzisiaj 18:53 🤣 To1rwDzisiaj 18:53 Się* shingaDzisiaj 18:53 @Bociu nie no mozesz pisac, smialo MLK.Dzisiaj 18:53 morda BociuDzisiaj 18:53 @shinga Bojem siem BociuDzisiaj 18:54 @MLK. No i masz warna kolego 71.Dzisiaj 18:54 bijcie się spermiarze shingaDzisiaj 18:54 Ale bedzie placz u oskarka na priv jak niektorzy z kreską polecą MLK.Dzisiaj 18:54 @Bociu lata mi to i powiewa BociuDzisiaj 18:54 @shinga Jaką kreską? shingaDzisiaj 18:54 @Bociu To napisz mi to na priv jak chcesz MLK.Dzisiaj 18:55 Lepiej niech się skargą na skowrona zajmą, a nie warnami BociuDzisiaj 18:55 @MLK. Mi też - ja tylko komentuje ostatnie wydarzeni, bardziej śmieje się z tego BociuDzisiaj 18:55 @shinga Dobra, a nie powiesz nikomu? shingaDzisiaj 18:55 @Bociu śmiało pisz pisz 71.Dzisiaj 18:55 @Bociu Nie ufaj mu, od razu Cię sprzeda shingaDzisiaj 18:57 A gdyby tak zmienic dana wypowiedz x osoby w zbadaj element i po tygodniu podeslac to trivorowi Nie chodzi mi o to żeby podostawali oni warny ale o to że panuje faworyzacja Coś od siebie: Z tego co wiem, żaden z tych panów nie otrzymał nawet ostrzeżenia słownego, a ja od razu ban 24 za żale za to że dostałem warna. PS: odwołania od SB nie będe nawet pisał, bo szybciej i tak mi chyba ban zejdzie, niż administracja rozpatrzy ten temat. Patrząc jak nie które tematy leżą już po 4 tygodnie. Jak tym razem wytłumaczysz te sytuacje? Internet ci przerwało, czy może musiałes wszystko wyłączyć bo coś pobierałeś? I nie widziałeś co piszą? Edytowane 27 Lutego 2022 przez To1rw 5 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 27 Lutego 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Dostałeś blokadę za płacz związany z Twoim warnem. Stworzyłeś temat, w którym się odwołujesz od tego warna to po co jeszcze robisz śmieszną i dziecinną sensację na SB? Za każdym razem jak dostaniesz warna czy też złożysz na kogoś skargę i zostaje ona odrzucona to zaczyna się Twój płacz na SB. Nikomu się nie chce tego czytać, a Ty myślisz, że to coś ważnego i próbujesz oczerniać poszczególne osoby. Męczące to już jest. Masz 16 lat, próbujesz udawać dorosłego i dojrzałego, a zachowujesz się gorzej niż dzieci w podstawówce. Dałem Ci czas, żebyś zastanowił się nad swoim zachowanie i w końcu zmądrzał. 2.1 Sprawy dotyczące banów, warnów itp. mają odpowiednie działy do tego typu spraw i tam należy zgłaszać wszystkie zażalenia. 2.11 Zabrania się wszczynania awantur, żalenia się na temat skarg/banów/podań. Zostawiam powyższe SSy do wglądu jak szanowny @ To1rw zaczął wylewać swoje żale na SB i robił z tego wielką sensację. A czemu w żaden sposób nie zareagowałem do cyfraka, szynki i bocia? Uznałem, że nie są to wpisy obraźliwe czy też prowokacyjne, nie była to też kłótnia, dlatego też nie interweniowałem w ich przypadku. Ty złamałeś w/w punkty regulaminu po raz enty. Godzinę temu, To1rw napisał: Jak tym razem wytłumaczysz te sytuacje? Internet ci przerwało, czy może musiałes wszystko wyłączyć bo coś pobierałeś? I nie widziałeś co piszą? Sorki, mam ulanego kota i mi SB zasłaniał 5 1 5 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 56 minut temu, DepresjaHook.hack napisał: A czemu w żaden sposób nie zareagowałem do cyfraka, szynki i bocia? Uznałem, że nie są to wpisy obraźliwe czy też prowokacyjne, nie była to też kłótnia, dlatego też nie interweniowałem w ich przypadku. Ty złamałeś w/w punkty regulaminu po raz enty. Jak twierdzisz że to co oni pisali, to nie prowokacja to pomyśl jak ja dostałem Warna za "zamknij się" 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Dostałeś blokadę, za płacz na SB za warna, tylko ty dostałeś warna, więc jaka faworyzacja? Inni nie mieli powodu do płaczu i nie płakali w przeciwieństwie do Ciebie i nikt nie cisnął beki za to że dostałeś warna, naucz sie w koncu czytac. W dniu 27.02.2022 o 21:53, To1rw napisał: Jak twierdzisz że to co oni pisali, to nie prowokacja to pomyśl jak ja dostałem Warna za "zamknij się" Idę po wiertarkę i spróbuję przebić chyba tą ścianę, bo widzę że po wyjaśnieniach i w Twoim odwołaniu i na SB Ty dalej nie rozumiesz i czytać nie potrafisz Podkreślę niżej godizny kiedy co było pisane i zobacz swojego posta wyżej z godziną, że się powtarzasz i mimo wcześniejszych wyjaśnień dalej nic. Powtórzę kolejny raz (na SSie też masz) ZA TAKIE COŚ WARNA TAK O BY SIĘ NIE DOSTAŁO, NIE NIE DOSTAJE SIĘ WARNA ZA NAPISANIE DO KOGOS "ZAMKNIJ SIĘ" a czemu Ty za to dostałeś warna to masz w powodzie swojego warna i w wyjasniu w Twoim odwołaniu od warna. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 1 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi