Użytkownik∙ Marves Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Policjant zatrzymuje blondynkę: - "Poproszę prawo jazdy!" - "A co to jest" - "To taki kartonik ze zdjęciem uprawniający do prowadzenia pojazdu" - "Aha, proszę bardzo" - "Poproszę jeszcze dowód rejestracyjny" - "E..?" - "Taki różowy kartonik mówiący o tym, że jest pani właścicielką pojazdu" - "Aha, proszę" Policjant zdejmuje spodnie. Blondynka: "Co, znowu alkomat?" Student zdaje egzamin z elektrotechniki, lecz odpowiedzi studenta są poniżej krytyki. W końcu profesor zły, mówi: - Dam panu trójkę, jeżeli powie pan ile jest żarówek w tej sali. Student zaskoczony szybko policzył i odpowiada: - Trzydzieści. - Nieprawda - mówi profesor, po czym wyciąga z kieszeni żarówkę. Za rok ten sam student podszedł do egzaminu i sytuacja się powtórzyła. Na pytanie profesora o ilość żarówek odpowiedział: - Trzydzieści jeden. Na co profesor z uśmiechem: - Nieprawda. Nie mam w kieszeni żarówki. - Ale ja mam. Mówi mąż do żony: - Idź po piwo - Ależ kochanie może jakieś magiczne słowo? - Hokus pokus czary mary wypier***aj po browary - W takim razie "Ence Pence" zamiast ci*ki masz dziś ręce 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Haha ostatnie dobre. Good job Odnośnik do komentarza
Użytkownik Zwiny Byk :D Opublikowano 23 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Dobre Odnośnik do komentarza
Użytkownik Nikee Opublikowano 23 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 idzie pająk do muchy i mówi: ale pani dzisiaj seksi wygląda pająk się pyta moge panią zjeść a Mucha: spier** łysy hu** Wiem głuuupie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 24 Listopada 2018 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi