Użytkownik∙ Xamierr Opublikowano 1 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) Twój nick: Xamierr Nick oskarżonego: @ michuu Powód skargi: Oczernianie i wmawianie propagandy na temat mojej osoby. Wmawia calkowicie falszywe oskarzenia na moja osobe, a jednoczesnie mnie oczernia + wypowiada sie w mojej skardze (a wypowiadac moga sie osoby, ktora jest zwiazana z nimi). Opis sytuacji: Michuu wypowiedzial sie w mojej skardze, a nawet w najmniejszym stopniu nie byl z nia zwiazany (zlamanie regulaminu) to po pierwsze. Po drugie napisal ze u niego na serwerze obrazalem ludzi od (smieci) i roznych innych. Chcialbym wymusic na tym osobniku aby przedstawil dowody (demko, cokolwiek) albo poniosl konsekwencje za oczernianie mojej osoby i wmawianiu nieprawdy. Data i godzina zdarzenia: Forum // 01.03.2022.r Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Jakby kolega edytowal post to mam zrobione screeny dla potwierdzenia, ze bylo napisane tak a nie inaczej. Coś od siebie: Zachowanie i cios ponizej pasa. Edytowane 1 Marca 2022 przez Xamierr 6 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Nie wiem jak sie do tego odniesc, bo nie wiem co jest prawda a co nie, ale rezygnacja juz poszla wiec i tak nie ma roznicy. Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi