Użytkownik Btk*l0ol* Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Imię: Piotrek Wiek: 28 latek Dlaczego chciałbyś zostać Opiekunem?: Poniewaz chciambym pomoc @vixo Jakiego serwera chciałbyś/chciałabyś zostać Opiekunem: DD2 #1 Czy byłeś kiedyś Opiekunem?: ocziwiscie ze tak D: Znajomość amxx i panelu (0-10): 7/10 Wsparcie finansowe (TAK/NIE): oczywiscie ze tak ale tylko w soboty wtedy mam czas aby kupic psc albo cos Coś o sobie: Hm co Wam moge powiedziec o cb jestem krotko z Wami ale @AdeK mnie zna dosyc dlugo wie ze mialem admina Ubt oraz opiekuna serwera Tutaj zaprosil mnie @Abivero wiec zamierzam pomoc w rozwoju sieci nawet chcailbym postawic wlasny serwer w ktorym pomoze mi Adek Wymagania : 16+ + Ogarnięty sami musicie okreslic D: Pomocny to juz wy musicie stwierdzic Wsparcie finansowe bedzie Znany to sie okaze Dobra opinia u wyższej Administracji mysle ze nikomu nie zawinilem Znajomość panelu amx/Ftp cos sie pomysli Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Na Nie: - staż na forum rejestracja w poniedziałek. - staż na serwerze przegrałeś tylko 8h. -/+ doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 22 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Niestety na nie - gt - staż na forum + wiek - 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 23 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Jak na razie wystarczy jeden opiekun. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ AdeK Opublikowano 23 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód:Podanie Odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi