Użytkownik eSX Opublikowano 3 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Nick: eSX Z jakiej rangi rezygnujesz?: UBT 1.6 Powód rezygnacji: Po pierwsze, brak znaczenia głosu w wydaje mi się, że ważnych sprawach. Najbardziej liczy się koleżeństwo i dobre podlizanie tyłka, a nie rzeczywiste umiejętności i wartości. Po drugie aktywność administracji, a raczej jej brak. Skarga, którą napisałem ponad miesiąc temu na kacperka stoi nierozpatrzona i na dodatek sobie ją skowron zamknął, żebym mu przypadkiem odpowiedzieć nie mógł, to samo zrobił z ostatnią skargą ciechocinka, tam nawet nie zrozumiał na czym ona polegała, no ale cóż. W tym czasie kacperek został awansowany na moderatora po okresie próbnym, a skarga nadal nie rozpatrzona. Problemy na serwerach, które od dawna nie są naprawione, mimo że gracze ciągle się skarżą. Rozumiem, że trivor jest na urlopie, ale w takiej sytuacji odpowiedzialność polega na tym, żeby nie zostawiać syfu, tylko załatwić kogoś, kto naprawi dane problemy. Tak swoją drogą, na strefoboxie nie można sie żalić, co jestem w stanie zrozumieć, ale skargi na wyższą nie można napisać, bo i tak jest zamykana, porażka. 2 13 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 3 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi