Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 3 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 1. Nick: @ Smerf.LaLuś 2. Czas i data zdarzenia: 03.03.2022 / ~20:00 3. Powód bana: "Zostałeś zablokowany na StrefoBox'ie z powodu [ciągłych zaczepek w stronę On-jo]." 4. Dowód w postaci screenów: 5. Coś od siebie: Co tu dużo mówić, nie było żadnych "ciągłych zaczepek', więc taka o ta blokada. Powód raczej nie odnoszący się do sytuacji na sb, gdzie była jedynie dyskusja, a nie prowokacje jakieś. Długość blokady wyjęta z tyłka (jakby to było krócej to nawet był to ominął) patrząc na obecność 2 moderatorów i tylko jednego ostrzeżenia puszczonego w eter, nie konkretnie do kogokolwiek. 3 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 3 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Dałem Ci blokadę, bo jakby nie patrzeć to nakręcałeś sytuację. Pierw jakieś wpisy w stronę On-jo potem do Liska, a na końcu jeszcze jakiś SS z On`a wpisu ( https://prnt.sc/65077h1hWRjI ). Nieprzyjemnie się to czyta, jest to już męczące, taka napięta i toksyczna atmosfera. Nie chce się tego czytać już. Zostawiam tylko SSy do wglądu, a co wyżsi zrobią to już od nich zależy. https://megawrzuta.pl/download/5636a4c7139dcca19dda7d47e97ab8ee.html Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 3 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Czekaj, czekaj.. jedyne co mogłem nakręcać tam to karuzelę śmiechu. Analizując przedstawione prze Ciebie screeny to nawet ja tego nie zacząłem, tylko On-jo swoim wywodem na temat "braku lojalności i szacunku", gdzie to był atak w osoby składające rezygnację, względem zaobserwowanych sytuacji i własnych przemyśleń. Gdzie napisałem jedynie, że jest jakiś "odklejony", po czy to on napierał na mnie (XD). Etapu rozmowy z liskiem nawet nie mam co komentować, jeśli uznajesz to za prowokację A to, że wrzuciłem screen jego wpisu to prowo? To blokuj każdego kto ma w sygnaturze wpis kogokolwiek z forum, bo to działa na tej samej zasadzie. Jest to coś, co on sam napisał, więc jak to ma być względem niego prowokujące? Nie moja wina, że po takich tekstach hipokryta sam składa podanie Podsumowując: Za odklejeńca, okej - było upomnienie. Reszta tak na siłę. Blok 24 nie powinien wlecieć, max. to już ten z minimalnego progu 6h, więcej rozwagi na przyszłość, strzałka. 2 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Było parę prowokacji i zbędnych nieprzyjemnych dyskusji, ale blokada na 24h to zbyt długo jak na tą sytuację, więc skracam do 5h. (I tak w nawiasie, kolega jest znany z częstych zaczepek/prowokacji na SB, więc już za samo to blokady będą trochę dłuższe) 2 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 3 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi