Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

LETNI KONKURS

Uwiecznij najpękniejszą fotografię tego lata!

Weź udział

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[Dyskusja] Wasze zdanie na temat sytuacji na Ukrainie

Dusia

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin
Junior Admin

Jakie jest Wasze zdanie o całej sytuacji na Ukrainie?  Jak Waszym zdaniem może to się dalej potoczyć?

Temat dyskusyjny o wszystkim co się dzieje na Ukrainie i w Polsce w związku z tą sytuacją. 

Zapraszam do dyskusji

• Super 1

heh1111.png

• Strefowicz

Moje zdanie jest takie,że to co się dzieje na Ukrainie to istny koszmar.Dzieje się jak za czasów Hitlera,dalej może to też objąć Polskę w najbliższym czasie,lub inne kraje.

• Lubię to! 1
  • Junior Admin
Junior Admin

Ja jestem ciekawa czy właśnie między innymi celem Białorusi/Rosji nie było to by wepchnąć do nas tych uchodźców co niedawno oblegali nasze granice, bo obecnie trochę się ich przedostało.. 🤔

• Lubię to! 1

heh1111.png

• Użytkownik

Jednym słowem to masakra, przez te rosyjskie najazdy na Ukrainę jesteśmy przystankiem i ucieczką od ich sytuacji. Liczę, że potoczy się to inaczej i przestaną robić im pod górkę, bo nie są niczego winni, a spokój należy się każdemu człowiekowi. Kończąc moją wypowiedź to uważam, że nie powinniśmy wtrącać się z tego powodu, że możemy sami oberwać i wszystko stracić.

• Użytkownik∙

1.Moje zdanie jest takie to co się dzieje na Ukrainie to czysta masakra z życiem.

2.Putin powinien by musiał za to zostać zamordowany ręcznie.

3.Gdybym naprawdę tam mieszkał słyszał bym o jakieś wojnie to na pierwszym miejscu już bym narobił w spodnie za przeproszeniem umrzeć w takim młodym wieku to bardzo przykra sprawa :(.

• Lubię to! 1
  • Dusia promuje ten temat
  • 3 tygodnie później...
  • RST

Skoro można jeszcze dodać odpowiedź to się wypowiem.

Zdanie mam podzielone, ze względu na historię Polaków związaną z Ukraińcami.

Oczywiste jest to że sytuacja w tych czasach taka jak wojna nie powinna wogóle się wydarzyć, lecz biorąc pod uwagę presję wywołaną ze strony Ukrainy na państwa NATO, musiało dojść do konfliktu.

Rosja planuje dużo więcej niż do tej pory zrobiła, mimo że Ukraińcy mordowali brutalnie Polaków, kobietom w ciąży rozcinali brzuch, wyciągali dziecko na żywca i przybijali gwoździem język do stołu, zostawiając dziecko na śmierć, szkoda mi jest tylko i wyłącznie cywili z dziećmi. Te "rodziny" co zostały ewakuowane do Polski w 75% są to emigranci nie ukraińskiego obywatelstwa.

Polska niestety w przeciągu kilku lat odczuje te konsekwencje najbardziej...

• Lubię to! 2

tumblr_nrg0ex4qbq1uvcgjlo1_500.gif

Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd.

• 6 miesięcy temu...
  • Drako odpiął/ęła ten temat
  • Dusia przestał(a) promować temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]