Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Jakie jest Wasze zdanie o całej sytuacji na Ukrainie? Jak Waszym zdaniem może to się dalej potoczyć? Temat dyskusyjny o wszystkim co się dzieje na Ukrainie i w Polsce w związku z tą sytuacją. Zapraszam do dyskusji 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 4 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Moje zdanie jest takie,że to co się dzieje na Ukrainie to istny koszmar.Dzieje się jak za czasów Hitlera,dalej może to też objąć Polskę w najbliższym czasie,lub inne kraje. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 4 Marca 2022 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Ja jestem ciekawa czy właśnie między innymi celem Białorusi/Rosji nie było to by wepchnąć do nas tych uchodźców co niedawno oblegali nasze granice, bo obecnie trochę się ich przedostało.. 🤔 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Jednym słowem to masakra, przez te rosyjskie najazdy na Ukrainę jesteśmy przystankiem i ucieczką od ich sytuacji. Liczę, że potoczy się to inaczej i przestaną robić im pod górkę, bo nie są niczego winni, a spokój należy się każdemu człowiekowi. Kończąc moją wypowiedź to uważam, że nie powinniśmy wtrącać się z tego powodu, że możemy sami oberwać i wszystko stracić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PANDA Opublikowano 4 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 1.Moje zdanie jest takie to co się dzieje na Ukrainie to czysta masakra z życiem. 2.Putin powinien by musiał za to zostać zamordowany ręcznie. 3.Gdybym naprawdę tam mieszkał słyszał bym o jakieś wojnie to na pierwszym miejscu już bym narobił w spodnie za przeproszeniem umrzeć w takim młodym wieku to bardzo przykra sprawa . 1 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 24 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Skoro można jeszcze dodać odpowiedź to się wypowiem. Zdanie mam podzielone, ze względu na historię Polaków związaną z Ukraińcami. Oczywiste jest to że sytuacja w tych czasach taka jak wojna nie powinna wogóle się wydarzyć, lecz biorąc pod uwagę presję wywołaną ze strony Ukrainy na państwa NATO, musiało dojść do konfliktu. Rosja planuje dużo więcej niż do tej pory zrobiła, mimo że Ukraińcy mordowali brutalnie Polaków, kobietom w ciąży rozcinali brzuch, wyciągali dziecko na żywca i przybijali gwoździem język do stołu, zostawiając dziecko na śmierć, szkoda mi jest tylko i wyłącznie cywili z dziećmi. Te "rodziny" co zostały ewakuowane do Polski w 75% są to emigranci nie ukraińskiego obywatelstwa. Polska niestety w przeciągu kilku lat odczuje te konsekwencje najbardziej... 2 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 21 Października 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi