Użytkownik Shelby Opublikowano 4 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Nick: Shelby Imię: Damian Wiek: 20 wiosen Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Na forum będe dostępny od godziny do 17 do 22, więc całkiem sporo jak na chłopaka który pracuje,w stu procętach wystarczy mi to na wykonywanie obowiązków "Redaktora" Opisz siebie: Siemanko, jestem 20 letnim chłopakiem któy wyjechał w poszukiwaniu pieniędzy do naszych sąsiadów Niemców. Interesuję się motoryzacją, lubie czasem posiedzieć przy samochodach, ukończyłem szkołe zawodową o profilu "Mechanik Samochodowy", uwielbiam też piłkę nożna aktualnie pogrywam sobie w lokalnej drużynie Polaków w mieście "Wiesbaden", a nasza drużyna nazywa się "Polonia Wiesbaden 2018" polecam jak najbardziej. Lubię też posiedzieć na forach i poczytać co się dzieje na świecie, jestem ciekawą osobą, chcącą poznawać świat :D. Dlaczego akurat Ty?: Jest to bardzo ciężkie pytanie zadawane prawie przy każdym podaniu jakie w życiu pisałem. Jestem nowym użytkownikiem na forum, ale chciałbym się pokazać jak z najlepszej strony, już nie raz pełniłem funkcję podobą funkcję do "Redaktora", posiadałem kiedyś własne serwery nie [Counter-Strike] lecz [MTA-Multi-Thef-Auto San Andreas] niektórzy powinni znać tą kierke :D. Wiem na czym polega odpowiedzialność, oraz wykonywanie danych mi wymagań, jestem bardzo ciekawym człowiekiem, i myślę że będe wstawiał ciekawe artykuły dla naszych użytkowników na forum. Posiadam wiedze obsługiwania fourm, mam doświadczenie w tworzeniu owych stronek (IPB,MYBB). Doświadczenie: Jak wyżej już napisałem tworzyłem kiedyś fora, (MYBB,IPB) wiem jak się je obsługuje. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): Uważam że mój poziom stoi 8 człowiek to nie robot każdy może się mylić. Przykładowy wywiad/artykuł: Nie posiadam , ale na pewno się wykaże. Kontakt: Wiadomość prywatna na fourm, Snapchat: youngdemic. Coś od siebie: Na samym końcu chciałbym zaznaczyć że wiem że nie spełniam wymagań dotyczących (posiadania 40 postów) ale wolę pisać sensowne posty wypowiadając się na dane tematy niż po prostu spamić byle jakimi słowami. Konta na forum również nie posiadam 2 tygodni, ale idę z założenia że każdemu należy się szansa i liczę na to że pozwolicie mi się wykazać i udowodnić że nadaję się na tą range, na pewno się nie zawidziecie. Pozdrawiam Damian (Shelby) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Na nie -staż -aktywność -wystarczająca ilość redaktorów +podanie Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Na razie mamy dużą ekipę, więc odrzucam, gdyby się pomniejszyła to wtedy zapraszam do złożenia podania i zachęcam do poprawienia aktywności na forum 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi