Zasłużony D3M0N Opublikowano 4 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Przychodzę z propozycją, a jednocześnie z lekkim błędem, gdyż Regulamin UBT jak i Regulamin Sieci się ze sobą gryzie. Konkretniej chodzi mi o punkty dotyczące czasu odpowiedzi w odwołaniu od bana. Regulamin UBT - UBT ma 24h na rozpisanie demka od momentu wstawienia rozpiski przez admina - czas na rozpiskę admina to 48h. Regulamin Sieci - 4.4 Admin ma 24h na odpowiedź w skardze/odwołaniu. W skrajnych przypadkach czas na odpowiedź może być wydłużony po zaakceptowaniu tego faktu przez Administrację. Wypadałoby się dostosować do czasu i się określić dokładnie czy admin ma 24h na odpowiedź w temacie/rozpiskę czy 48h. Z tego co widzę to do tej pory w dziale UBT 1.6 dawali adminom czas 24h, a w GO od dawna jest, że 48h więc takie wyjście będzie w porządku, w końcu nikt nie narzekał. Wystarczy tylko jasno określić się w tych punktach regulaminów, bo się ze sobą gryzą https://strefaskilla.pl/temat/22549-regulamin-ubteam/ https://strefaskilla.pl/temat/22546-regulamin-sieci-strefaskillapl/ Jeszcze tak dla jasności, żeby nie było. Chodzi mi o to, żeby napisać wprost ile admin ma czasu na rozpiskę w 1.6 i GO. Jakby nie patrzeć to w GO te 48h może zostać, bo niektóre demka potrafią trwać po kilkadziesiąt minut i ciężej się to ogląda. W 1.6 jest o tyle dobrze, że demko trwa góra 25min i nie zawsze jest "zapierdziel" i te 24h jest optymalnym czasem, by dać rozpiskę. 4 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 4 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Jestem za ,gdyż UBT jest pogubione i myli im się czas.Dobra propozycja. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 4 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Może wtedy dojdzie do jakiegoś ładu i nie będzie żadnych niedomówień, oczywiście jestem za tym, żeby to wprowadzić. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ PANDA Opublikowano 4 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Jestem najbardziej na tak Bo sam się pogubiłem czy 24h/48h 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 4 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Od dłuższego czasu stosuje się do podpunktu, że admin ma 48h na rozpiskę Ale jak najbardziej jestem za aby to poprawić 24 lub 48 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 4 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 (edytowane) Admin ma 48h w regulaminie ubt ale widzę że główny regulamin się gryzie lecz zawsze jest stosowane 48 h dla admina. Trzeba to koniecznie zmienić bo jedno zaprzecza drugiemu. Edytowane 4 Marca 2022 przez m4jkiii 1 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) 24H to i tak kupe czasu ja tam nie widze sensu zmieniac A swoja droga @ m4jkiii jakim cudem dajesz 48H w odwołaniu jak jeszcze propozycja nie przyjęta. ? Edytowane 5 Marca 2022 przez GENERAL ALADEEN Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 admin ma 48h na rozpiske bez możliwości wydłużenia tego czasu. może jedynie przed upływem napisać, że nie da rady i sensownie to wytłumaczyć (oczywiście żeby nie robił tak za każdym razem). Jeśli po upływie 48h admin nie rozpisze dema ani nic nie da znać, to powinien dostać minusa do dzienniczka. 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 5 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi