Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] - Zmiana punktów regulaminów

D3M0N

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony

Przychodzę z propozycją, a jednocześnie z lekkim błędem, gdyż Regulamin UBT jak i Regulamin Sieci się ze sobą gryzie. Konkretniej chodzi mi o punkty dotyczące czasu odpowiedzi w odwołaniu od bana.

Regulamin UBT - UBT ma 24h na rozpisanie demka od momentu wstawienia rozpiski przez admina - czas na rozpiskę admina to 48h.

Regulamin Sieci - 4.4 Admin ma 24h na odpowiedź w skardze/odwołaniu. W skrajnych przypadkach czas na odpowiedź może być wydłużony po zaakceptowaniu tego faktu przez Administrację.

Wypadałoby się dostosować do czasu i się określić dokładnie czy admin ma 24h na odpowiedź w temacie/rozpiskę czy 48h. Z tego co widzę to do tej pory w dziale UBT 1.6 dawali adminom czas 24h, a w GO od dawna jest, że 48h więc takie wyjście będzie w porządku, w końcu nikt nie narzekał. Wystarczy tylko jasno określić się w tych punktach regulaminów, bo się ze sobą gryzą xD

https://strefaskilla.pl/temat/22549-regulamin-ubteam/

https://strefaskilla.pl/temat/22546-regulamin-sieci-strefaskillapl/

Jeszcze tak dla jasności, żeby nie było. Chodzi mi o to, żeby napisać wprost ile admin ma czasu na rozpiskę w 1.6 i GO.
Jakby nie patrzeć to w GO te 48h może zostać, bo niektóre demka potrafią trwać po kilkadziesiąt minut i ciężej się to ogląda. W 1.6 jest o tyle dobrze, że demko trwa góra 25min i nie zawsze jest "zapierdziel" i te 24h jest optymalnym czasem, by dać rozpiskę.

• Lubię to! 4
  • Strefowicz

Jestem za ,gdyż UBT jest pogubione i myli im się czas.Dobra propozycja.

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Może wtedy dojdzie do jakiegoś ładu i nie będzie żadnych niedomówień, oczywiście jestem za tym, żeby to wprowadzić.

• Użytkownik∙

Jestem najbardziej na tak 

Bo sam się pogubiłem czy 24h/48h

• Lubię to! 1
  • Użytkownik

Od dłuższego czasu stosuje się do podpunktu, że admin ma 48h na rozpiskę
Ale jak najbardziej jestem za aby to poprawić 24 lub 48

• Lubię to! 1

Przechwytywanie.PNG.4243bd5397051c24a49199d872dc6eb3.PNG

• Użytkownik∙

Admin ma 48h w regulaminie ubt ale widzę że główny regulamin się gryzie lecz zawsze jest stosowane 48 h dla admina. Trzeba to koniecznie zmienić bo jedno zaprzecza drugiemu.

Edytowane przez m4jkiii
  • Lubię to! 1

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

24H to i tak kupe czasu ja tam nie widze sensu zmieniac :sadkek:

A swoja droga @ m4jkiii jakim cudem dajesz 48H w odwołaniu jak jeszcze propozycja nie przyjęta. ? :sadkek: :sadge:

Edytowane przez GENERAL ALADEEN
  • Zasłużony

admin ma 48h na rozpiske bez możliwości wydłużenia tego czasu. może jedynie przed upływem napisać, że nie da rady i sensownie to wytłumaczyć (oczywiście żeby nie robił tak za każdym razem). Jeśli po upływie 48h admin nie rozpisze dema ani nic nie da znać, to powinien dostać minusa do dzienniczka.

• Lubię to! 3
  • Tak sobie 1

image.png
:pepehands:

• Zasłużony

przyjeta.png

• Lubię to! 1

image.png
:pepehands:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]