Użytkownik DeathNothe Opublikowano 5 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) Nick: Death Nothe :> Imię: Mateusz Wiek: 20 Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: 4-5 godzinki Opisz siebie: Hej , jestem Mateusz mam 20 lat , interesuje się mechaniką samochodową jak i również strażą pożarną , jestem osobą pozytywnie nastawioną do świata, staram się każdemu pomóc lecz nie pozwalam sobie wejść na głowę i potrafię się postawić, myślę poznacie mnie lepiej podczas wspólnych rozmów. Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego akurat ja ? Ponieważ mam pewne pomysły co do prowadzenia gazetek informacyjnych ze świata strażackiego , mianowicie informować o klęskach, jak i o tym co wydarzyło się w naszym kraju i poza nim (tematyka strażacka) Doświadczenie: tak naprawdę to brak chciałbym spróbować swoich sił Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10): 8 Przykładowy wywiad/artykuł: Obecnie brak , ponieważ nie wydarzyło się nic ciekawego z mojej ulubionej tematyki Kontakt: Steam, forum Edytowane 5 Marca 2022 przez DeathNothe 2 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shelby Opublikowano 5 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) Jestem na tak: Wiek odpowiedni do tej roli. Podanie ładnie napisane, Gramatyka jak najbardziej na tak. Edytowane 5 Marca 2022 przez Shelby 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 5 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Na nie -aktywność, nie zapamiętałem Cię totalnie +wiek -przykładowa praca -podanie Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 5 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Jestem na nie - Pierwszy raz cię widzę na oczy - Podanie - Brak przykładowego wywiadu/artykułu + Wiek - Myślę że jest wystarczająca ilość redaktorów. 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Na razie mamy dużą ekipę, więc odrzucam 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 5 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi