Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 5 Marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Twój nick: @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Nick oskarżonego: @ m4jkiii Powód skargi: Brak umiejętności + zakłamanie rzeczywistości Opis sytuacji: No więc na początek sytuacja się ma tak, że demo jest spalone (szok i niedowierzanie ). Pomińmy, to jest najmniejsze zastrzeżenie co do szanownego ubt. Z rozmowy na sb wynika, że albo chłop demka pomylił, albo nie wiem co. No więc o 23:21 został uświadomiony o swojej pomyłce. Tylko, że to co się zadziało potem to coś mi się do kupy nie klei. Oryginalny post jakoś ze 22:00 Teraz ten post wygląda tak Ss'a zrobiłem specjalnie z godziną, bo czas się najbardziej tutaj nie gryzie. No niby chłop obejrzał całe demko od początku, teraz połowa czasówek się pokrywa, demo dalej czyste, sprawa zamknięta. No nie bardzo. 37 minut temu czyli 23:35. Demo trwa 19 minut, a chłop o 23:20 został uświadomiony, że coś źle zrobił Czaicie? Chłop czasoprzesterzeń załamuje. W 15 minut zrobił coś z demem, że mu zadziałało, obejrzał całe 19 minut i jeszcze posta zdążył zedytować. PS: Żartowałem z tym pomińmy apropo decyzji, że demo jest czyste. 3:15 Mały przeskok na pierwszego fraga i pewne wyjście na trzeciego w drzwiach. 5:13 Przeskok na noscope 10:18 Cała akcja Proszę o dodania bana i jakiś konsekwencjach dla ubt, w końcu to jest okres próbny, a chłop się wybitnie niesprawdza w tej roli. Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj Miejsce zdarzenia: Forum Dowody: Wyżej Coś od siebie: Może jakieś demka testowe przed przyjęciem randomów? //Edit: No proszę Cię @ m4jkiii , ja tu tylko daję logiczne argumenty. Gdybym się chciał do wszystkiego przyczepić, to jeszcze raz się dzisiaj zajebałeś wcześniej 4 8 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 5 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 (edytowane) Przykre jak bardzo próbujesz doczepić się wszystkiego, cóż ja się nie wypowiem szkoda mi już czasu na ciebie. Niech wyższa administracja zadecyduje i zrobi co uważa. Edit Popełniłem błąd, może nawet spory. Nie wiem czy pomyliłem demka nie sądzę, ale przyznaje się moja wina. Edytowane 6 Marca 2022 przez m4jkiii 2 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Skargę przyjmuję, kolega wyjaśnił mi wszystko na pw, ale następnym razem @ m4jkiii wyjaśnienia/tłumaczenia dawaj w skardze, a nie na pw Upomnienie słowne, ponieważ to pierwsza skarga 1 4 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi