Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[SKARGA] - m4jkiii

SHAMPON

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik∙

Twój nick: Shamponeiro_!
Nick oskarżonego: @ m4jkiii
Powód skargi: Nie stosowanie się do regulaminu ubt/używanie niewłaściwych szablonów.
Opis sytuacji: Od kiedy to rozpatrujemy odwołania na zasadzie "pali się" i tyle? Brak rozpiski przez ubt, niczego nie napisał, więc w sumie do niczego odnieść się nie można. Nie można nawet sprawdzić czy jakieś doświadczenie posiada.
Data i godzina zdarzenia: Aktualna
Miejsce zdarzenia: - 
Dowody: 

Cytat

UBT ma 24h na rozpisanie demka od momentu wstawienia rozpiski przez admina - czas na rozpiskę admina to 48h.

Cytat

Stosujemy zasadę 3 spalonych czasówek, w przypadku czasówek +/- traktujemy je jako 0.5 spalonej.

Coś od siebie: 

//

Zmiana werdyktu bana nie uprawnia Ciebie do zignorowania regulaminu. Skoro werdykt zmieniłeś na zbanowany, to z automatu dwa powyższe punkty regulaminu musisz zastosować. Nie zrobiłeś tego, co znaczy, że z regulaminem się nie zapoznałeś.

Edytowane przez SHAMPON
  • Ha ha 1
  • Użytkownik∙

Sytuacja wyjaśniona, zgłosiłem Dusi, że zmieniam bana. Szablonu nie miałem aby zmienić na zbanowany, bo już był szablon odbanowany więc nawet po usunięciu tagu nie pokazywał mi się w funkcjach moderatora, dlatego zauważyłem, że depresja potem poprawił na zbanowany skoro ja nie mogłem. Temat jest zamknięty a cofasz się do niego.. Aż tak chcecie mnie wydalić z tego stanowiska?

EDIT 
były ubt rozpisał i dał ss'a w tamtej skardzę, wszystko się pokrywało dlatego zmieniłem.
Jestes nienormalny człowieku

Kolego i tak on by miał dodanego bana więc bez różnicy czy ja to zrobiłem czy kto inny by to zrobił XD

Edytowane przez m4jkiii
  • Ha ha 2

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik
3 minuty temu, m4jkiii napisał:

Sytuacja wyjaśniona, zgłosiłem Dusi, że zmieniam bana.

Jakim cudem demko jest najpierw całkowicie czyste, a potem nagle spalone?

• Lubię to! 1
  • Użytkownik∙

Mój błąd był tam, opisałem Dusi co i jak. A potem były dowody na popełnienie mojego błędu i poprawne czasówki które były spalone dane w skardze z ss'em, więc ban został zmieniony.

tutaj wklejam z tamtej skargi co napisał ciechocinek

-----

3:15 Mały przeskok na pierwszego fraga i pewne wyjście na trzeciego w drzwiach.

5:13 Przeskok na noscope

10:18 Cała akcja

image.png.110f8f18ce65d3fd691088812df742ae.png

Proszę o dodania bana i jakiś konsekwencjach dla ubt, w końcu to jest okres próbny, a chłop się wybitnie niesprawdza w tej roli.

-----

Ban i tak by został nadany ponieważ czasówki zamieszczone przez niego sprawdziłem na nowo, a to, że muszę rozpisać to wiem ale ten temat już był zamknięty kwestia tylko zmiany bana była :)

Edit 

W dodatku napisalem do admina calkiem spora notatke o nekaniu i dzialaniu przeciwko mnie, bo ty i twoi koleszcy nie ustepuja

Edytowane przez m4jkiii

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Junior Admin
Junior Admin

To zostało już wyjaśnione i skarga ciechocinka do tego nawiązywała, jak będą jakieś nowe incydenty to zapraszam do pisania skargi 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1

heh1111.png

• Junior Admin
Junior Admin

skarga_odrzucona.png

• Lubię to! 1

heh1111.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]