Użytkownik∙ SHAMPON Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) Twój nick: Shamponeiro_! Nick oskarżonego: @ m4jkiii Powód skargi: Nie stosowanie się do regulaminu ubt/używanie niewłaściwych szablonów. Opis sytuacji: Od kiedy to rozpatrujemy odwołania na zasadzie "pali się" i tyle? Brak rozpiski przez ubt, niczego nie napisał, więc w sumie do niczego odnieść się nie można. Nie można nawet sprawdzić czy jakieś doświadczenie posiada. Data i godzina zdarzenia: Aktualna Miejsce zdarzenia: - Dowody: Cytat UBT ma 24h na rozpisanie demka od momentu wstawienia rozpiski przez admina - czas na rozpiskę admina to 48h. Cytat Stosujemy zasadę 3 spalonych czasówek, w przypadku czasówek +/- traktujemy je jako 0.5 spalonej. Coś od siebie: // Zmiana werdyktu bana nie uprawnia Ciebie do zignorowania regulaminu. Skoro werdykt zmieniłeś na zbanowany, to z automatu dwa powyższe punkty regulaminu musisz zastosować. Nie zrobiłeś tego, co znaczy, że z regulaminem się nie zapoznałeś. Edytowane 6 Marca 2022 przez SHAMPON 1 tested22.mp4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) Sytuacja wyjaśniona, zgłosiłem Dusi, że zmieniam bana. Szablonu nie miałem aby zmienić na zbanowany, bo już był szablon odbanowany więc nawet po usunięciu tagu nie pokazywał mi się w funkcjach moderatora, dlatego zauważyłem, że depresja potem poprawił na zbanowany skoro ja nie mogłem. Temat jest zamknięty a cofasz się do niego.. Aż tak chcecie mnie wydalić z tego stanowiska? EDIT były ubt rozpisał i dał ss'a w tamtej skardzę, wszystko się pokrywało dlatego zmieniłem. Jestes nienormalny człowieku Kolego i tak on by miał dodanego bana więc bez różnicy czy ja to zrobiłem czy kto inny by to zrobił XD Edytowane 6 Marca 2022 przez m4jkiii 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik tcaxe Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 3 minuty temu, m4jkiii napisał: Sytuacja wyjaśniona, zgłosiłem Dusi, że zmieniam bana. Jakim cudem demko jest najpierw całkowicie czyste, a potem nagle spalone? 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) Mój błąd był tam, opisałem Dusi co i jak. A potem były dowody na popełnienie mojego błędu i poprawne czasówki które były spalone dane w skardze z ss'em, więc ban został zmieniony. tutaj wklejam z tamtej skargi co napisał ciechocinek ----- 3:15 Mały przeskok na pierwszego fraga i pewne wyjście na trzeciego w drzwiach. 5:13 Przeskok na noscope 10:18 Cała akcja Proszę o dodania bana i jakiś konsekwencjach dla ubt, w końcu to jest okres próbny, a chłop się wybitnie niesprawdza w tej roli. ----- Ban i tak by został nadany ponieważ czasówki zamieszczone przez niego sprawdziłem na nowo, a to, że muszę rozpisać to wiem ale ten temat już był zamknięty kwestia tylko zmiany bana była Edit W dodatku napisalem do admina calkiem spora notatke o nekaniu i dzialaniu przeciwko mnie, bo ty i twoi koleszcy nie ustepuja Edytowane 6 Marca 2022 przez m4jkiii Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 To zostało już wyjaśnione i skarga ciechocinka do tego nawiązywała, jak będą jakieś nowe incydenty to zapraszam do pisania skargi 1 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 6 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi