Torfowisko Torf Opublikowano 6 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 1. Nick: @ To1rw 2. Kto nadał warna: @ Kacperek 3. Czas: Przed chwilą 4. Powód: Obraza użytkownika 5. Dowody/SS: Dam niżej A więc tak, żartowaliśmy sobie z @ LAN_CIECHOCINEK2K2 na ChatBoxie, na temat "Podpierdalania mnie" gdzie po chwili rozmowy, gdy on powiedział to: Odpisałem mu dla beki, "ty kurwo ty " i dostaje warna od kacperka za obraze użytkownika. Myśle ze za taki wpis ciechocin nie poczuł się urażony, gdyż w podobny sposób dyskutujemy na SB prawie codziennie. I wiadome że piszemy to dla żartów/ beki. jak dla mnie to warn trochę za duzo, jak za jeden taki wpis. Moim zdaniem jak już to powinno być ostrzenie słowne/ warn za 0. niżej screeny z całej rozmowy: Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 1. Żarty, żartami, a szczególnie widać to ciągle z Twojej strony, pokazałeś to nam w zaczepkach GA. Uważasz, że takie słownictwo na sb jest okej? 28 minut temu, To1rw napisał: A więc tak, żartowaliśmy sobie z @ LAN_CIECHOCINEK2K2 na ChatBoxie, na temat "Podpierdalania mnie" gdzie po chwili Napisał Ci tak na tabliczce, że chciałeś rzucić swoim żartem? Potrafisz czytać w myślach? Nie znasz jego zdania na ten temat, bo może dla niego to nie był żart i nie życzy sobie tego typu słownictwa. Z mojej obserwacji wynika, że nie jesteście na stopie koleżeńskiej i takie słówka są nie na miejscu. 2. Kiedy w końcu przestaniesz robić coś pod publiczkę i zmienisz się na dobre? Ciągle kręcą Cię dymy, najlepiej to chciałbyś brać w nich udział i nie ponosić żadnej odpowiedzialności. 3. Zostało to już wcześniej poruszone, ale wciąż nie rozumiesz tego. Punkt z regulaminu sb: Użytkownicy którzy często są blokowani/posiadają dużą ilość ostrzeżeń będą traktowani surowiej z względu na ich zachowanie. Dodatkowy punkt dla Ciebie: Obraza użytkowników Forum - od 1 pkt warna do 5 pkt + możliwa blokada czasowa na Chatboxie od 6h do nawet blokady permanentnej. Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 3 minuty temu, Kacperek napisał: 1. Żarty, żartami, a szczególnie widać to ciągle z Twojej strony, pokazałeś to nam w zaczepkach GA. Uważasz, że takie słownictwo na sb jest okej? A po chuj ty do wszystkiego mieszasz ga? Temat go nie dotyczy to po co to piszesz? Tak uważam że jest ok, bo było to napisane dla jaj i Ciechocin nie ma mi tego za złe. 6 minut temu, Kacperek napisał: 2. Kiedy w końcu przestaniesz robić coś pod publiczkę i zmienisz się na dobre? Ciągle kręcą Cię dymy, najlepiej to chciałbyś brać w nich udział i nie ponosić żadnej odpowiedzialności. Co ja robię pod publiczkę? Przecież ja tematu o warnach nie zacząłem teraz? :Kekw: przecież widać na ss xd 7 minut temu, Kacperek napisał: 3. Zostało to już wcześniej poruszone, ale wciąż nie rozumiesz tego. Poruszane to było prowokowanie GA, a nie pisanie dla beki z ciechocinkiem xd Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Nie no szanujmy się, torik dużo warników wyrwał za swoją głupotę, ale nie przesadzajmy. Gdybym był modem+ to osobiście za to warna bym nie dał, nawet patrząc na jego historię warnów. Nie czuje się urażony, bo mnie ciężko urazić, więc argument jest inwalidą. PS: Prędzej czy później i tak dostanie warna, wiecie jak to z nim jest 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 28 minut temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał: Nie no szanujmy się, torik dużo warników wyrwał za swoją głupotę, ale nie przesadzajmy. Gdybym był modem+ to osobiście za to warna bym nie dał, nawet patrząc na jego historię warnów. Nie czuje się urażony, bo mnie ciężko urazić, więc argument jest inwalidą. W takim razie, jeśli według waszej opinii dostał ode mnie za wysoką karę to przyjmę na klatę, ale moim zdaniem warn powinien pozostać chociażby za 0 dla pouczenia. Uważam, że jego odwołanie powinno być przyjęte, ale jestem za zmianą 1 na 0. Ps. Przeglądałem przed chwilą skargę i zagalopowałem się. 1 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 6 Marca 2022 Autor Torfowisko Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) 2 minuty temu, Kacperek napisał: Uważam, że jego skarga powinna być odrzucona i zmienić z 1 na 0 w profilu. O jakiej skardze mówisz? Jak już to uważam że odwołanie powinno zostać przyjęte, a warn zdjęty. Następnym razem nie dawaj warnów, jak widzisz że robimy sobie beke. Edytowane 6 Marca 2022 przez To1rw Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Normalnie warn by został, ale z racji iż lan napisał, że go to nie uraziło, a nie tylko to1rw tak pisze na sb, to warna ściągne. 3 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 1 minutę temu, To1rw napisał: Następnym razem nie dawaj warnów, jak widzisz że robimy sobie beke. Nastepnym razem to nie robcie sobie takiej beki... 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 6 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi