Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - To1rw

Torf

Rekomendowane odpowiedzi

• Torfowisko

1. Nick: @ To1rw

2. Kto nadał warna: @ Kacperek

3. Czas: Przed chwilą 

4. Powód: Obraza użytkownika :) 

5. Dowody/SS:  Dam niżej

A więc tak, żartowaliśmy sobie z @ LAN_CIECHOCINEK2K2  na ChatBoxie, na temat "Podpierdalania mnie" :kekw: gdzie po chwili rozmowy, gdy on powiedział to: image.png.0525569378abb45acfe898516465a99f.png

Odpisałem mu dla beki, "ty kurwo ty :kekw:" i dostaje warna od kacperka za obraze użytkownika. Myśle ze za taki wpis ciechocin nie poczuł się urażony, gdyż w podobny sposób dyskutujemy na SB prawie codziennie. I wiadome że piszemy to dla żartów/ beki. jak dla mnie to warn trochę za duzo, jak za jeden taki wpis. Moim zdaniem jak już to powinno być ostrzenie słowne/ warn za 0.  

niżej screeny z całej rozmowy: 

image.png.836fa94bceb5d75eb6d3bac0ae8073e2.png

image.png.3b69afad9e70a0b8ce0d6866b4148ef8.png

image.png.9934cbfeaf4c23204942d429f320dca7.png

image.png.ffb5c291fc32bf1262b4aae66b95030f.png

image.png

image.png

image.png.fb419abfdfc8534cf592e9d47043f340.png

• Użytkownik

1. Żarty, żartami, a szczególnie widać to ciągle z Twojej strony, pokazałeś to nam w zaczepkach GA. Uważasz, że takie słownictwo na sb jest okej?

28 minut temu, To1rw napisał:

A więc tak, żartowaliśmy sobie z @ LAN_CIECHOCINEK2K2  na ChatBoxie, na temat "Podpierdalania mnie" :kekw: gdzie po chwili

Napisał Ci tak na tabliczce, że chciałeś rzucić swoim żartem? Potrafisz czytać w myślach? Nie znasz jego zdania na ten temat, bo może dla niego to nie był żart i nie życzy sobie tego typu słownictwa. Z mojej obserwacji wynika, że nie jesteście na stopie koleżeńskiej i takie słówka są nie na miejscu.

image.png.a45446c1a2d46c81a902890428a67dfb.png

2. Kiedy w końcu przestaniesz robić coś pod publiczkę i zmienisz się na dobre? Ciągle kręcą Cię dymy, najlepiej to chciałbyś brać w nich udział i nie ponosić żadnej odpowiedzialności.

image.png.13197dbe4a5f89d14044c2d8c0f72672.png

image.png.7116c362698244bd95672b5f1880e919.png

3. Zostało to już wcześniej poruszone, ale wciąż nie rozumiesz tego.

Punkt z regulaminu sb:

Użytkownicy którzy często są blokowani/posiadają dużą ilość ostrzeżeń będą traktowani surowiej z względu na ich zachowanie.

Dodatkowy punkt dla Ciebie:

Obraza użytkowników Forum - od 1 pkt warna do 5 pkt + możliwa blokada czasowa na Chatboxie od 6h do nawet blokady permanentnej.

• Torfowisko
3 minuty temu, Kacperek napisał:

1. Żarty, żartami, a szczególnie widać to ciągle z Twojej strony, pokazałeś to nam w zaczepkach GA. Uważasz, że takie słownictwo na sb jest okej?

A po chuj ty do wszystkiego mieszasz ga? Temat go nie dotyczy to po co to piszesz? 

Tak uważam że jest ok, bo było to napisane dla jaj i Ciechocin nie ma mi tego za złe. 

6 minut temu, Kacperek napisał:

2. Kiedy w końcu przestaniesz robić coś pod publiczkę i zmienisz się na dobre? Ciągle kręcą Cię dymy, najlepiej to chciałbyś brać w nich udział i nie ponosić żadnej odpowiedzialności.

Co ja robię pod publiczkę? Przecież ja tematu o warnach nie zacząłem teraz? :Kekw: przecież widać na ss xd 

7 minut temu, Kacperek napisał:

3. Zostało to już wcześniej poruszone, ale wciąż nie rozumiesz tego.

Poruszane to było prowokowanie GA, a nie pisanie dla beki z ciechocinkiem xd 

Nie no szanujmy się, torik dużo warników wyrwał za swoją głupotę, ale nie przesadzajmy. Gdybym był modem+ to osobiście za to warna bym nie dał, nawet patrząc na jego historię warnów. Nie czuje się urażony, bo mnie ciężko urazić, więc argument jest inwalidą. 

PS: Prędzej czy później i tak dostanie warna, wiecie jak to z nim jest :peposhrug:

• Super 1
  • Ha ha 1
  • Użytkownik
28 minut temu, LAN_CIECHOCINEK2K2 napisał:

Nie no szanujmy się, torik dużo warników wyrwał za swoją głupotę, ale nie przesadzajmy. Gdybym był modem+ to osobiście za to warna bym nie dał, nawet patrząc na jego historię warnów. Nie czuje się urażony, bo mnie ciężko urazić, więc argument jest inwalidą. 

W takim razie, jeśli według waszej opinii dostał ode mnie za wysoką karę to przyjmę na klatę, ale moim zdaniem warn powinien pozostać chociażby za 0 dla pouczenia.

Uważam, że jego odwołanie powinno być przyjęte, ale jestem za zmianą 1 na 0.

Ps. Przeglądałem przed chwilą skargę i zagalopowałem się.

• Lubię to! 1
  • Torfowisko
2 minuty temu, Kacperek napisał:

Uważam, że jego skarga powinna być odrzucona i zmienić z 1 na 0 w profilu.

O jakiej skardze mówisz? :kekw:

Jak już to uważam że odwołanie powinno zostać przyjęte, a warn zdjęty. 

Następnym razem nie dawaj warnów, jak widzisz że robimy sobie beke.

Edytowane przez To1rw

• Zasłużony

Normalnie warn by został, ale z racji iż lan napisał, że go to nie uraziło, a nie tylko to1rw tak pisze na sb, to warna ściągne.

• Lubię to! 3

image.png
:pepehands:

• Zasłużony
1 minutę temu, To1rw napisał:

Następnym razem nie dawaj warnów, jak widzisz że robimy sobie beke.

Nastepnym razem to nie robcie sobie takiej beki...

• Lubię to! 2

image.png

• Zasłużony

odwolanie_przyjete.png

• Lubię to! 1

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]