Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 6 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Zapraszamy do wykonania rysunków nawiązujących do solidarności z Ukrainą i wspierania ich! Mogą to być rysunki wykonane w paincie, na kartce, dowolnym programie graficznym lub na tej stronce --> https://sketchtoy.com/ (lub jakieś zdjęcia zrobione przez Was) z dopiskom gdzieś w rogu lub gdzie Wam będzie pasować "Strefaskilla" Najlepsze prace wstawimy na FanPage naszej sieci -> Fanpage CLIK Każdy użytkownik może napisać jeden post w tym temacie, ale możecie dodać po jednej pracy z każdej możliwej opcji. (Oczywiście prace odbiegające od tematu, wulgarne lub plagiaty będą usuwane/warnowane) 11 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tr0L Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik∙ Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Może i słaby ale zawsze coś #STOPWAR #SOLIDARNI 1 10 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. vinaif Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) Zrobiłem tutaj rysunek, do obecnej sytuacji jaka ma miejsce na Ukrainie. Przedstawia ono jedno z bombardowanych miast oraz Ojca z karabinem i synem Co dokładnie oznaczają dwie postacie na rysunku? Dokładniej mówiąc o sytuacji, gdzie mężczyźni są brani do wojska i idą walczyć za ojczyznę, a przede wszystkim rozstanie z żoną i dziećmi. Takową sytuację możemy zauważyć na Polskiej granicy z Ukrainą (Na filmikach itp.), gdzie to ojcowie rozstają się z rodzinami Respect dla naszego sąsiada, że się nie poddają i walczą do końca przeciw Rosjanom. #SolidarniZUkrainą Użyłem tutaj: Węgla drzewnego, Ołówek HB Edytowane 8 Marca 2022 przez ohSugarry 3 14 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kacperek Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Nie posiadam talentu, ale coś zrobiłem od siebie i nic w zamian nie chcę. #KOCHAMY UKRAINĘ #LOVE UKRAINA Zachęcam do wykonania rysunku pozostałych użytkowników forum, zróbmy coś wspólnie dla nich. 1 10 1 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ZwYroLka Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Więc ja również dołączę ze swoją pracą. Rysunek przedstawia dzielnego prezydenta Ukrainy, Wołodymyra Zełenskiego na tle flagi Polski oraz Ukrainy właśnie. (Wiem że jest parę niedociągnięć ale ekspertem w rysunku niestety nie jestem ) #stopwar #SolidarniZUkrainą 1 11 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Smerfetka.LaLka Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkowniczka Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Symbolika odrodzenia, duszy i wieczności. 3 10 1 Odnośnik do komentarza
Premium Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ZwYroL Opublikowano 9 Marca 2022 Premium Premium Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Stworzyłem prostą grafikę która niema być ładna, ale ma być widoczny w niej przekaz. Chodzi o zdolność jaką jest prosta rozmowa, szacunek i pomoc by dojść do porozumienia się bez użycia przemocy a nie o groźby, zastraszanie i ukazywanie swojej siły militarnej by zdobyć to co się chce, a przypadku odmowy wypowiadać drugiemu państwu wojnę. Obraz przedstawia Polskę (odcień celowo pomarańczowy) i Ukrainę które bez najmniejszego problemu opanowały zdolności wzajemnej pomocy i szacunku. #STOPWAR #SOLIDARNI_Z_UKRAINA #I_WILL_HELP_YOU_BROTHER 1 9 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Premium Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vashka Opublikowano 9 Marca 2022 Premium Premium Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 A to moja rysunkowa interpretacja obecnej sytuacji.Nie rozpisuję się bo ważne co mamy w sercu, a sercem jesteśmy z Ukrainą. 10 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 13 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 5 7 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kotek=^.^= Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Nie posiadam talentu ale też coś narysowałem na szybko (na wykładach XD). Zapraszam na mojego IG XD 2 6 1 Odnośnik do komentarza
Junior Admin Dusia Opublikowano 19 Marca 2022 Junior Admin Autor Junior Admin Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Prace zostały wstawione na FP! Zapraszamy do odpowiedzi na pytanko, które zostało zadane w poście ciekawi nas Wasze zdanie. Czekamy też na koleje pracę! Link do FP --> https://www.facebook.com/profile.php?id=100063647016300 4 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 1 Maja 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi