Użytkownik∙ *<A>*^Osu Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 (edytowane) Nick z CS: *<A>*^Osu Admin banujący: ReseT Serwer: Ski-surf cs 1.6 Data zdarzenia:06,03,22 Opis sytuacji: No, zwyzywalem go troszke po kozaczyl i trzeba bylo ^ ^, mam nadzieje ze roztropnie ktos to przemysli bo mysle ze to chodzi o ta sytuacje ze napisalem o nim na fourm i go dupka zabolała, szczerze to nie chcialem ale mam nadzieje ze dostane jakies UB, gdyż nie złamałem zasad serwerowych iż tylko ubliżyłem adminowi i, wskrócie powinienem mieć bana czasowego, a nie permamentnego, myśle że powinniście to przepatrzyć koniecznie, i dobierać dojrzałych adminów, dziękuję za uwagę (Licze na szybką odpowiedź pozdrawi8am) L)ink do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Edytowane 6 Marca 2022 przez m4jkiii Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 @ ReseT Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 6 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Powiem tak. Chłopowi nie należy się miejsce na serwerze. Mogę tu zawołać z 15-20 graczy, którzy się wypowiedzą na jego temat. Jestem na NIE. 2 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Sytuacja została mi opisana, więc wiem co i jak. W dodatku to co napisałeś trivorowi w statusie to nie wiem czy długo tu będziesz jak to zobaczy. Decyzja czy ban zostaje czy nie należy do Pana @ Jacek_ss2 3 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Ban zostaje. 4 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 6 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi