Użytkownik KempoŚŚ Opublikowano 7 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) Witam, Chciałbym poruszyć temat txt na mapie de_world. Sytuacja wygląda tak, na tej mapie (siatka na bs) duzo osób twierdzi ze tam sa txt. Ale nie który tez sadza inaczej ze można tam wejść bez podwójnego skoku i kondycji, sam próbowałem na botach tam wejść i sie udało :O Z okna na zielone skrzynki nie można doskoczyć, ale jak nas ktoś podsadzi na skrzynkę drewniana to z niej jesteśmy w stanie doskoczyć do siatki. Wiec na zwykłym ffa tez doskoczę na siatkę. A wiec niech sie tutaj gracze i administracja wypowie. Bo niektory adm twierdza ze tam nie ma txt ale juz inny sa innego zdanie i mi tu banem grozą I bez przesady, to jest cod mod kazdy tam moze wejsc i doskoczyc bez problemu. Wstawiam tam ponizej dowod (ps nie moglem dodac demka). Niech kazdy ktory twierdzi ze sa tam txt wejdzie sam i sprobuje tam wkoczyc. Prosze o dodanie ankiety Edytowane 7 Marca 2022 przez Kempośś Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Tr0L Opublikowano 7 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Skończ te swoje płacze , jest to TXT i nie powiesz Mi że to nie jest TXT , skoro jest tutaj ----> polecam się z tym zapoznać a dopiero potem wylewać swoje żale Skoro zostało to podpięte i zamknięte to normalne że zatwierdzone bo inaczej by nie miało to sensu Specjalna grupa zrobiła i rozpisała więc nie rozumiem co wy macie do tego Dziękuję i nie pozdrawiam płaczku Odnośnik do komentarza
Użytkownik KempoŚŚ Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Ehhh, eldorado salon dach tam nie ma txt. bez podwojnego skoku nie wejdzie. a tu na world'dzie normalnie wejdziesz. Sprawdalem na botach ;d Ujtam Wasza Decycja administracja Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kudlaty1994 Opublikowano 7 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Są to TXT , w wyznaczonych teksturach map, jest zaznaczone ze to sa txt. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 @ Mlynek @ Shoter Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 W poście poniżej jest objaśnione że jest to TXT, ja przypadkowo się pomyliłem i napisałem ci że nie jest, ale teraz już wiesz. Post poniżej: Rozwiązane, zamykam. Odnośnik do komentarza
Użytkownik Shoter Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ALCMDZ Opublikowano 17 Czerwca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi