Zasłużony D3M0N Opublikowano 7 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Wychodzę z propozycją zmiany punktu regulaminu Q&A. Konkretniej chodzi o ten punkt - "4. Każdy ma prawo zadać od 1 do 10 pytań dla nominowanej osoby." Wprawdzie to co to jest 10 pytań? Nawet się dobrze rozkręcić nie można, bo zaraz limit się skończy. Optymalny limit to 20-25 pytań moim zdaniem i super by było, jakby ten limit właśnie zaistniał w tym regulaminie. Pozdrawiam 2 2 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 7 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) Jestem za , kolega wyżej ma racje . @ LAN_CIECHOCINEK2K2 racja. Edytowane 7 Marca 2022 przez lucyfer 1 Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 7 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Ja bym to rozegrał inaczej, bo też nie każdemu się będzie chciało odpowiadać potem na setkę pytań, jak się zbierze 5 osób. Najłatwiej nie będzie poprostu danej osoby w q&a zapytać jaki chce limit? 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 7 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Można to zmienić, bo i tak w regulaminie jest informacja, że dany użytkownik nie ma obowiązku odpowiadać na każde pytanie. 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 7 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Jestem za pomysłem @ LAN_CIECHOCINEK2K2 co do tego. Osoba wrzucająca Q&A z daną osobą spytałaby się jej przed rozpoczęciem go ile chce maksymalnie pytań. Nie byłoby problemów z odpowiadaniem. 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 7 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Powiem tak Jestem bardziej za @ LAN_CIECHOCINEK2K2 aby każda osoba wytypowana sama wybierała sobie maksymalną ilość pytań. Wybierze sobie czy chce odpowiadać na mniejszą ilość pytań/ czy też większą. To już od niej będzie zależeć. 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 10 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 hmm, moim zdaniem ciekawiej by się takie coś czytało ale może inaczej skonstruowane. Z "4. Każdy ma prawo zadać od 1 do 10 pytań dla nominowanej osoby." NA "4. Każdy ma prawo zadać minimum 10 pytań dla nominowanej osoby." albo inaczej ale w takim stylu bo nie każdemu chciało by się zadawać min 25 pytać haha @ Dusia Odnośnik do komentarza
Użytkownik Slasher Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Jestem za Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 @ Dusia @ Anox W dniu 7.03.2022 o 19:14, ciechocinek.exe napisał: Ja bym to rozegrał inaczej, bo też nie każdemu się będzie chciało odpowiadać potem na setkę pytań, jak się zbierze 5 osób. Najłatwiej nie będzie poprostu danej osoby w q&a zapytać jaki chce limit? dodac to do reg. tej zabawy. Wykonać, odmaszerować 2 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 15 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi