Użytkownik∙ Popular Post GENERAL ALADEEN Posted March 7, 2022 Użytkownik∙ Popular Post Share Posted March 7, 2022 (edited) Siemanko Wychodzę do was z dość ciekawą propozycją. Aby wyższa Administracja forum, od czerwonych po niebieskich. A Kończąc na właścicieli serwerów, oraz opiekunów serwerów włącznie. Zaczęła uzasadniać swoje werdykty odnośnie podań uzytkownikow. Przeglądając całe te forum, można zobaczyć masę odrzuconych, albo przyjętych podań tylko z automatycznym komunikatem. Wymagane jest od użytkowników, aby uzasadniać swoje wypowiedzi, podawali powody, więc dlaczego administracja nie musi tego robić. ? Czy jest to aż tak wielkim problemem aby poświęcić te parę minut. Na wyjaśnienie dlaczego podanie zostało odrzucone albo przyjęte.? Szczególnie chodzi o rangi admin serwera, ubt, opiekun serwera, redaktor, typer, itp. Ja widzę z tego same dobre pozytywy - użytkownik wie co musi poprawić przed następną aplikacją, zaś inny kandydat wie jakich błędów nie popełniać. Jeśli chodzi o przyjęte podania, aplikujacy będzie miał wyjaśnione co bylo kluczowe do jego przyjęcia - czyli również inne osoby które będą ubiegać się o stanowisko w przyszłości, będą po prostu wiedziały na czym mają się skupić. To samo można wprowadzić w skargach na administracje. Zapraszam wszystkich do napisania swojego zdania co o tym sądzicie. Edited March 10, 2022 by GENERAL ALADEEN 15 1 Link to comment
Użytkownik∙ m4jkiii Posted March 8, 2022 Użytkownik∙ Share Posted March 8, 2022 Jestem za 4 1 Link to comment
Strefowicz NarutoUzumaki Posted March 8, 2022 Strefowicz Share Posted March 8, 2022 Jestem za 4 1 Link to comment
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Posted March 8, 2022 Użytkowniczka Share Posted March 8, 2022 Nie wiem od kogo ten pomysł podjebałeś, ale jestem za jak koledzy wyżej 4 1 1 Link to comment
Użytkownik NieLeG4LnY Posted March 8, 2022 Użytkownik Share Posted March 8, 2022 Ja tez jesteem za 4 1 Link to comment
Zasłużony HAWAJSKA Posted March 8, 2022 Zasłużony Share Posted March 8, 2022 (edited) Pierwszy raz widzę w miarę sensowną propozycję z Twojej strony. Napisanie dwóch zdań pod danym podaniem to niewiele. W wymaganiach ktoś z wyższej administracji mógłby dopisać notkę. Jestem na tak! Edited March 10, 2022 by shinga 6 1 2 Link to comment
Torfowisko Torf Posted March 8, 2022 Torfowisko Share Posted March 8, 2022 (Chociaż jeden raz, zaproponowałeś coś normalnego xD) Jestem jak najbardziej na tak, aby administracja przed przyjęciem/ odrzuceniem skargi, podania, odwołania, uzasadniła swoją wypowiedź. Bo do tej pory to cyk tylko szablon i wyjebane xd 3 1 Link to comment
Użytkownik TheLuckyOne Posted March 8, 2022 Użytkownik Share Posted March 8, 2022 +1 3 1 💔💔 Link to comment
Użytkownik helikopterovsky Posted March 8, 2022 Użytkownik Share Posted March 8, 2022 Trzeba będzie się napisać żeby odrzucić Twoje podanie Miło zobaczyć argumenty osoby odrzucajacej/przyjmujqcej, zwłaszcza jak zdania sa podzielone. Wiec jak najbardziej propozycja ma sens. Jestem za. 3 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Link to comment
Użytkownik Kacperek Posted March 8, 2022 Użytkownik Share Posted March 8, 2022 Myślę, że to pomoże i wiele osób będzie miało napisane czarno na białym w podaniu. Oczywiście jestem za dodaniem tego. 2 1 Link to comment
Użytkownik∙ Marioandspolka Posted March 8, 2022 Użytkownik∙ Share Posted March 8, 2022 Wystarczy zamknąć temat szablonem dodac notkę do podania a jak nie notkę to można dodac post krótki ktory bedzie informował użytkownika o tym czego nie spełnił. Rowniez mi sie nie podobało jak widziałem podanie z powodem „Odrzucam” słabe dosyć bo same słowo „odrzucam” mowi nam tylko tyle co nic tylko ze nie zostales przyjęty 2 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Link to comment
Premium ZwYroL Posted March 8, 2022 Premium Premium Share Posted March 8, 2022 Jak najbardziej jestem ZA generale. 3 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Link to comment
Użytkownik svx. Posted March 8, 2022 Użytkownik Share Posted March 8, 2022 Uważam ze jest to bardzo dobry pomysł, jestem ZA. 1 1 Link to comment
Użytkownik∙ Tr0L Posted March 9, 2022 Użytkownik∙ Share Posted March 9, 2022 Jestem za 😂 1 1 Link to comment
Użytkownik MAJLEY Posted March 9, 2022 Użytkownik Share Posted March 9, 2022 Również jestem za, rozwieje to wszelkie kontrowersje, gdy zdania są podzielone, lub nie ma pozytywnych opinii, a ktoś jednak stanowisko dostaje 1 1 Link to comment
Head Admin Anox Posted March 10, 2022 Head-Admin Head Admin Share Posted March 10, 2022 Jestem za wprowadzeniem takiego czegoś w życie forum a Wy ? @ Dusia @ Andrzej. @ Trivor 1 Link to comment
Zasłużony Andrzej. Posted March 10, 2022 Zasłużony Share Posted March 10, 2022 Na tak. @ Opiekun CS 1.6 Only DD2 #1 @ Opiekun CS 1.6 Only DD2 #2 @ Opiekun CS 1.6 Cod 201 @ Opiekun CS 1.6 Surf Ski @ Opiekun CS:GO 5vs5 @ Opiekun CS:GO Arena 1vs1 @ Opiekun CS:GO Only Mirage #3 @ Opiekun CS:GO Only Mirage #2 @ Opiekun CS:GO Only Mirage #1 @ Opiekun CS:GO Only AWP #1 @ Opiekun CS:GO Only AWP #2 @ Opiekun CS:GO Mirage/Cache @ Opiekun CS:GO Surf+RPG @ Opiekun CS:GO Deathrun+Klasy zapoznać się. 3 1 Link to comment
Użytkownik FeriX. Posted March 10, 2022 Użytkownik Share Posted March 10, 2022 Dobry pomysł jestem za 1 Link to comment
Użytkownik Bociu Posted March 10, 2022 Użytkownik Share Posted March 10, 2022 W końcu ktoś zwrócił na to uwagę, brawo - jestem za 1 Link to comment
Użytkownik peepo Posted March 10, 2022 Użytkownik Share Posted March 10, 2022 za. 1 1 Link to comment
RST ReseT Posted March 10, 2022 RST Share Posted March 10, 2022 Plusik 🔥 1 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Link to comment
Stały Bywalec iksiu Posted March 11, 2022 Stały Bywalec Share Posted March 11, 2022 Również na tak. 1 1 Link to comment
Użytkowniczka Torri Posted March 11, 2022 Użytkowniczka Share Posted March 11, 2022 Świetny pomysł, jestem na TAK 1 1 Link to comment
Recommended Posts