Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dusia Opublikowano 8 Marca 2022 Junior Admin Junior Admin Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Wywiad z Andrzejem Pytająca -> @ Dusia Odpowiadający -> @ Andrzej. Witam naszego śmieszka forumowego Junior Admina! Fajnie, że zgłosiłeś się do wywiadu. Na samym początku przedstaw się nam i opowiedz coś o Sobie. Siemano, fajnie co nie? Dzięki za chęć przeprowadzenia ze mną wywiadu! Zacznę od początku. Na imię mam Tymon, niedawno pykła mi "siedemnastka", moimi hobby jest motoryzacja i tyranie na forum dla śpiwora (dla niewtajemniczonych, Trivora). Lubię se czasem potargać ciężary na siłce, ale też czasem lubię pozamulać na chacie Działasz coś w wolnym czasie z motoryzacją? Co dokładnie Cię w tej tematyce najbardziej interesuje i jakie jest Twoje wymarzone auto? Nie działam nic więcej niż czysczenie fury starego lub inne jej "dopieszczanie" xD. Oczywiście póki nie mam swojej fury (właśnie, jak ktoś ma jakiegoś gruza do 5 kafli na pomorzu zachodnim to pv XD). Mechaniką specjalnie się nie interesuje więc technicznie raczej nie grzebie. A jeśli chodzi o mój wymarzony samochód, to zdecydowanie nie jest to nic nowego. Gustuje w +/- 20 letnich samochoach typu BMW E39/E38, czy Mercedes W211. No i to są moje marzenia chyba, któreś z wyżej wymienionych oczywiście w lepszych wersjach silnikowych (czyt. V8), z 8 cylindrów najlepszy dźwięk . Noooo, taka w211 w 63AMG... Niektórzy na forum ledwo co z piaskownicy wyszli to na pewno jakieś autka z tych piaskownic jeszcze wygrzebią i Ci upchną Wspomniałeś, że lubisz też "Tyrać" na forum, co najbardziej lubisz robić przy forum / serwerach, a co Cię najbardziej drażni? Miałeś lub masz jakiś wymarzony mod serwera, który chciałeś/chcesz prowadzić? (Nawet taki co byłby ciężki w rozkręceniu) No tak na prawdę to z przyjemnych rzeczy na forum to są techniczne rzeczy, których często userzy nie widzą niestety, przykładowo zaktualizowanie listy administracji, zaktualizowanie zakładki z rangami, jakieś smaczki typu nazwy podfor pisane Capslockiem itp itd. Taka estetyka, do tego kubek herbatki, muzyczka i jazda. Najmniej lubię rzeczy typu dodawanie rang czy urlopów bo nudzi po prostu xD. A co do moda serwera to chyba jestem spełniony z tym deathrunem. Na innych trybach się nie znam, więc nic dobrego by z tego nie było Jak lubisz spędzać swój wolny czas poza forum? Swój wolny czas lubię spędzać ze znajomymi, a jak nie ma takiej opcji to siedzę przed kompem, ale wtedy już na forum więc trochę odbiegam od pytania. No ewentualnie na siłkę idę poza dniami treningowymi Skoro trenujesz to trzymasz się jakiejś diety czy jednak praktykujesz że jesz co chcesz bez ograniczeń? I skoro interesujesz się treningami siłowymi to jakie jest Twoje zdanie na temat "sterydów"? Był taki tekst "Jedz co chcesz, wyglądaj jak chcesz", też tak uważam poniekąd, bo generalnie staram się ograniczać tłuszcze i cukry w diecie, a zwiększam ilość białka, ale nie trzymam mocno restrykcyjnej diety. A sterydy? Sam bym nie praktykował nigdy, bo uważam, że nie o to w tym wszystkim chodzi żeby se jebnąć w dupe i pozamiatane, własną pracą wato dojść do wymarzonego efektu. Ale jak ktoś chce i nie widzi w tym nic takiego no to proszę bardzo Rozumiem, na wstępnie nie zdradziłeś nam z jakiej miejscowości jesteś? Opowiedz nam też plusy/minusy Twojego miasta i w jakich miejscach lubisz spędzać czas/ jakie miejsca odwiedzać. Aha, no w sumie to nie ma co gadać, jestem z Koszalina. Plusy? Nie wiem. Minusy? Śmiecie kanary z MZK, wszędzie śmierdzi, dworzec PKP gorszy niż w dwa razy mniejszych miasteczkach, wszędzie chodzą i śpią menele. Średniawka mocna . No z plusów to w sumie to, że wszędzie jest w miarę blisko, i dużo zieleni mamy w mieście. Nie ma gdzie spędzać czasu za bardzo, ostatnio to nawet na lodowisko jechałem do Kołobrzegu pociągiem, bo u nas jest zamknięte Zdobyłeś jakieś swoje osiągnięcia życiowe, z których jesteś z siebie dumny? Czy dalej do nich dążysz? W sumie to jeszcze nie zdobyłem, i chyba do żadnych szczególnie nie dążę. A jakie masz marzenia? Żeby żyć sobie spokojnie, mieć rodzinę, dobrze zarabiać, mieć fajny dom, fajny samochód, mieć możliwość jeździć na wakacje. To moje marzenie, po prostu sobie dostatnio żyć. Nic szczególnego, a będzie cieszyć na pewno. A jaka jest Twoja wymarzona praca? Do jakiej szkoły chodzisz, a jaka była Twoją wymarzoną? Tak się składa, że chodzę do Technikum o profilu Technik logistyk, i był to mój pierwszy wybór, więc cieszę się, że się dostałem. A przyszłość chciałbym na pewno wiązać z logistyką. Jakie są Twoje wymarzone wakacje? W jakim Kraju i co Ci się najbardziej tam podoba? Jedynymi moimi wymaganiami co do wakacji, są wysoka temperatura, ciepłe morze i słoneczko Poleciałbym chętnie na jakiś Zanzibar czy inne Malediwy. Mówisz, że lubisz być spoceńcem (joke). Jakie są Twoje plany na przyszłość? Ale z Ciebie śmieszek Co do przyszłości, pracować na pewno nie chciałbym w PL, przynajmniej od razu po skończeniu szkoły, gdy te pieniądze jakby nie było będą potrzebne. Powiedzmy przez takie 2-3-4 lata chciałbym popracować może w DE, NL czy też gdzieś na Skandynawii. Albo na magazynie jako operator wózka, a w przyszłości może coś wyżej, albo jako kierowca zawodowy. Taką opcję też rozważam. Przez te parę lat, chciałbym zarobić trochę kaski i wrócić do PL, bo z drugiej strony nie potrafiłbym chyba tak na stałe zmienić miejsca zamieszkania. Po powrocie do PL bym sobie kupił jakiegoś merolka 5 litrowego, wziąłbym jeszcze kredyt i kupił mieszkanie. No a co do pytania ile chciałbym mieć dzieci, to myślę, że zdecydowanie jedno, lub maksymalnie dwójkę. Więcej na pewno nie wchodzi w grę Okej to teraz trochę cofnijmy się wstecz i opowiedz nam jak wspominasz swoje dzieciństwo, czy byłeś łobuzem i rodzice musieli Ci ciągle kary dawać, komputer wynosić czy jednak byłeś grzecznym dzieckiem i pilnym uczniem. He, no w podstawówce byłem raczej łobuzem no, już od 2 klasy uwagi dostawałem. W 5 klasie miałem rekordową liczbę uwag, która wynosiła +/- 40 Multum tych uwag dostawałem, ale większość to już była na tej zasadzie, że jak zawsze ja byłem czemuś winien, to tym razem tak samo pewnie jest. No ale tak to już jest. Kary na kompa od rodziców czasem się dostawało za jakieś grubsze już akcje, wiadomo. Pod koniec podstawówki też było fajnie w sumie, petarda w kantorku woźnych, wyrzucenie materaca sportowego z 2 piętra, wyrzucenie kubła ze śmieciami z 3 piętra na asfalt itp. Co najlepsze tylko raz dostaliśmy karę, i było to 20h społecznych. Sprzątaliśmy klasy po lekcjach. Najlepsze co mnie kiedykolwiek spotkało nie, z sali od religii zajebaliśmy rolkę naklejek z Papieżem Polakiem Heh, no to pewnie cały Kołobrzeg był pooklejany w Papieża. Czego w życiu nie tolerujesz lub ciężko znosisz? Ty jesteś jak ten Kołobrzeg dziobata. Ciężko znoszę kurestwo. Nie lubię jak ktoś mnie wali w chuja zamiast mi coś powiedzieć w twarz, może to tak brzmi trochę "prawilniacko" jak te sebixy wszystkie, ale no nie o to chodzi. Po prostu nie lubię jak ktoś jest śmieciem w stosunku do mnie gdy ja jestem w stosunku do niego normalny. Nie lubię też niewywiązywania się z umów itp. Trzeba każdego szanować póki ktoś nie jest kurwą. Ty jesteś dziobaty jak ten Kołobrzeg, zawsze po % leżysz koło brzegu😬😬Co Cię najbardziej uszczęśliwia, a co dołuje? Uszczęśliwiają mnie najbardziej znajomi. Jak wiadomo jestem śmieszkiem, więc w towarzystwie jest wesoło. Zawsze pośmieszkujemy sobie. A co dołuje? Chyba nic tak szczególnie, staram się zawsze być pozytywnie nastawiony do wszystkiego. Ale trochę mnie dołuje szkoła i myśl każdego wieczora "kurwa, jutro znowu to samo..." A obecnie jakim jesteś uczniem? Dobrym/przeciętnym/bardzo miernym? I z jakiego przedmiotu najlepiej Ci idzie, jaki jest Twój ulubiony? Obecnie jestem przeciętnym uczniem, jak zawsze tak na prawdę. Można powiedzieć, że jestem "trójkowiczem". Najbardziej lubię zawodowe przedmioty i WF I z tych też przedmiotów mi właśnie najlepiej idzie . Mówię zawodowe, bo przedmiotów związanych z moim zawodem mam 6, i tak na prawdę wszystkie są w porządku. Okej, to czas na dziwaczne pytanka. Co byś zrobił, gdyby na świecie wybuchło zakażenie i praktycznie wszyscy zmieniliby się w zombi? Walczyłbyś z nimi i wierzył, że gdzieś jest ludzkość i starał się tam dotrzeć czy siedziałbyś w "campie"? Zależy jakie zombie, jak takie które wolno chodzą itp. to pewnie, że bym z nimi walczył, a jak takie bardziej rozumne to chyba bym się kampił Co byś zrobił, gdybyś znał datę swojej śmierci? Czy może by Cię to nie ruszyło? Nie no ruszyło by mnie to na pewno, tylko pytanie co bym zrobił wtedy. Jakieś pojebane akcje chciałbym odstawić na pewno. Gdybyś mógł spędzić czas ze sławną wybraną przez Ciebie osobą to, kogo byś wybrał i dlaczego akurat tę osobę? Jak byś spędził czas z tą osobą? Z Ronaldo, poprosiłbym go, żeby nauczył mnie robić SIUUUUUUUUU (Zdjęcie wybrane przez Andzeja) (Nikt nie wie o jakie robieniue "siuuu" muchodzi i strach się domyślać) Gdybyś wygrał dużą sumę pieniędzy, na co byś je przeznaczył? No tutaj cały czas wracamy do motoryzacji. Na pewno samochód, może jakieś perfumy bo to moje zboczenie , no i na pewno część w zależności od tej kwoty przeznaczyłbym na cele charytatywne. No i rodzicom bym coś dał aby pomóc spłacić kredyt. ~~~~~~Pytanie na temat sieci i Cs'a ~~~~~~ Jak zacząłeś swoją karierę w CS'a i co myślisz o naszej sieci, jak się tutaj znalazłeś? Swoją karierę, jeśli można tak to nazwać, zacząłem od CS:GO. Nigdy nie grałem w 1.6. A zaczęło się z 6 lat temu na laptopie babci na 25 fps. Teraz jak o tym pomyśle to się nie dziwie, że tak słabo mi szło xD. Teraz 120 fps to już średnio dla mnie. A jak trafiłem na naszą sieć? Już nie raz to mówiłem, zaczęło sie któregoś marcowego weekendu, gdy pierwszy raz po roku przerwy od gry wszedłem na serwer społeczności - AWP #1. Tak zupełnie z przypadku był to ten serwer jak i tryb only awp. Pograłem chwilę, i już zostałem. Po czasie złożyłem podanie na adm. No i całe wakacje tak na prawdę wieczorami spędzałem na serwerze, przez 5 miesięcy z rzędu byłem w top3 aktywności na serwerze. Byłem na forum gdy było prawie 20 serwerów do GO, a p kilku miesiącach zostały już tylko 3 xD. Potem moja przygoda jako opiekun na om 1, przez moment nawet redaktor fp. Aż do teraz, jako j@ hee. No i naszą sieć uważam za porządną, staram się utrzymywać tu porządek i ład. Jako, że jesteś J@ i właścicielem serwerów, jest coś na forum/serwerach co byś zmienił lub brakuje Ci czegoś na nich? Co najbardziej podoba lub nie podoba Ci się na forum/serwerach? Co ma mi się nie podobać na serwerach skoro ja na nich wszystko robię? wszystko gra. Jedynie wkurza mnie problem z adminami, a raczej ich brak. A na forum? Raczej też wszystko jest git. Jak coś mi się nie podoba to konsultuje to z wyższymi i zmieniam. ~~~~~ Parę szybkich pytanek ~~~~~~ Jest coś co robisz niechętnie i trzeba Cię do tego namawiać? Chyba nie. Może sprzątanie w pokoju -Pies czy kot? Mam psa, ale koty też fajne. Góry czy morze? Morze. Blok czy dom? Raczej dom. Dzień czy noc? Chyba dzień, ale zależy. Rodzina czy kariera? No rodzina no. Film czy książka? Film. YouTube czy Netflix? Yt. Dziewczyna czy kumpel? Ciężkie pytanie . Chyba dziewczyna. Klub czy domówka? Klub. Praca czy szkoła? Praca zdecydowanie. Muzyka w telefonie czy koncert? W telefonie. Opowiadanie komuś czegoś czy słuchanie kogoś? Opowiadanie bez dwóch zdań. Spędzenie wieczoru w domu z ukochaną osobą czy wypad gdzieś na miasto ze znajomymi? Spędzanie wieczoru z ukochaną hee. Pod koniec trochę jeszcze szaleństwa, skoczyłbyś kiedyś na bungee lub ze spadochronu, czy nie przepadasz za takimi atrakcjami i takim przypływem adrenaliny? Kiedyś bym chciał spróbować. Na tym kończymy wywiad, dzięki za poświęcony czas! Chciałbyś na koniec coś dodać od siebie lub kogoś pozdrowić? Dzięki również duśka! Pozdrawiam wszystkich całe te forum oguem i knura @ shinga mame i tate. 5 5 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 No i jest ładnie, przyjemnie się czytało 2 1 Odnośnik do komentarza
Premium mikiii1337. Opublikowano 8 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Andrzej tam powinien dopisać, że w tym koszalinie to slynny klaun jest 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Prześlicznie napisane, wywiadzik jest wystarczająco długi, pozdrawiam Andrzejka. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 @ Andrzej. dawaj do mnie na kołobrzeg wypić coś Fajny wywiad 3 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 8 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Przepraszam bardzo, jak ty nagrywałeś to ja ci nie przeszkadzałem. Jutro lajt o 16 całe te, pozdrawiam Andrzejku 2 1 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 8 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Długi i konkretny 👌 leeeci plus 💥 2 1 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 fajnie sie czytało 2 aha Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 8 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 56 minut temu, Dusia napisał: (Zdjęcie wybrane przez Andzeja) (Nikt nie wie o jakie robieniue "siuuu" muchodzi i strach się domyślać) (XD) 58 minut temu, Dusia napisał: W 5 klasie miałem rekordową liczbę uwag, która wynosiła +/- 40 Synek, co to jest 40 uwag. Ja w 7 klasie miałem 94 xd Ale oguem to wywiadek spoczko. 2 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 8 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) @ Dusia bardzo ładny wywiadzik + dla ciebie . @ Andrzej. pozdrawiam ciebie serdecznie . Edytowane 8 Marca 2022 przez lucyfer 2 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 8 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 4 godziny temu, Dusia napisał: (Nikt nie wie o jakie robieniue "siuuu" muchodzi i strach się domyślać) raczej każdy wie, tylko ty nie wiesz boomerko.... i dałaś jakąś gównianą w211 to je fura 3 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik ahuu Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Dobra robota. 2 1 Odnośnik do komentarza
Sponsor Drako Opublikowano 11 Marca 2022 SPONSOR Sponsor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 W dniu 8.03.2022 o 16:12, Dusia napisał: Na innych trybach się nie znam, więc nic dobrego by z tego nie było W końcu się przyznał A tak poza tym, to całkiem fajny wywiad. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 18 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi