Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) {Q&A} Zwyrol [P] Ile masz wzrostu? [O] 180 [P] Wymarzone miejsce na wakacje? [O] grecja/włochy [P] Psy czy koty? [O]psy zdecydowanie [P] Jaki sport uprawiasz? [O]piłka nożna/ / siłka [P] Dlaczego akurat to forum? [O] największy kontent w sumie można by rzec, wcześniej przebywałem głównie na 1s, ale stało się to co się stało P] Do jakiego kraju chciałbyś wyjechać? [O] Grecja / Włochy [P] Ile ważysz? [O] 72 Kacperek [P] Twoje największe marzenie? [O] aktualnie nie mam, ale jednym pewnych jest mieć dogodne żyćko Kacperek [P] Jakie piwo najbardziej lubisz? [O] łomżna/browarne [P] Trenujesz coś? [O] ta, piłka nożna / siłka To1rw [P] Ile gramów waży sałata marynowana w majonezie? [O] nie wiem, po co mi to wiedzieć? x D [P] Dlaczego woda jest mokra? [O] bo Bóg tak chciał [P] Jakiego Koloru są twoje ulubione majtki? (xD) [O] białe / czarne [P] Ile masz cm? [O]nie udzielam takich informacji [P] Jaki miałeś najgłupszy sen? [O] nie pamiętam swoich snów [P] Zmieniliście już kocyk z @ FunnyPanda? [O] to on nie zmienia [P] Co myślisz o naszym kochanym CODZIE? [O] banda nie powiem kogo, brak wiedzy na temat cheatów etc, więcej pisał nie będę jasiekoks [P] Ulubiony napój? [O]nie piję napojów zbyt często, ale jak już mam odpowiedzieć to grappa ice [P] Ulubiona potrawa? [O] nie mam jakiś szczególnych, ale kurak z ryżem chyba najlepszy ohsugarry [P] Chodzisz do szkoły czy pracujesz? Gdzie? [O] szkoła, technikum handlowe 3 rok [P] Co sądzisz o obecnej sytuacji na Ukrainie? [O] no dosyć nie przyjemna sprawa, a putin jest po prostu pajacem, który przegra ten podbój i zniszczył ( w sumie już to zrobił) gospodarkę rosyjską [P] Ile masz wzrostu? [O] 180 [P] Wolisz herbatę czy kawę? [O] kawa Depresja [P] Czemu dostajesz lewe UB? [O] o czym Pan mówi? :KEKW: [P] Czemu jesteś mało mądry? [O]średnio bym powiedział :KEKW: [P] Czemu nie wyjdziesz mi spod biurka? [O] a po co? [P] Czemu latasz na MK? [O] jakie mk [P] Czemu się palisz? [O] bo klar grać nie umiem [P] Czemu jesteś pachołkiem? [O] kto to mówi :KEKW: [P] Skąd niewidomi wiedzą, że dostatecznie się podtarli w toalecie? [O] nie wiem [P] Czy pomarańcze nazywane są pomarańczami, ponieważ pomarańcze są pomarańczowe czy kolor pomarańczowy nazywany jest pomarańczowym, bo pomarańcze są pomarańczowe? [O] bo tak [P] Co sądzisz o ludziach z CODa? [O] wyżej już na to odpowiedziałem [P] Czemu ludzie z CODa Cię nie lubią? [O] bo nie mogą pogodzić się z Tym, że ktoś gra lepiej bez kappy [P] Na czym latasz? [O] depresjahookhack lanek [P] Dlaczego taper, a nie faper? [O] tak jakoś :KEKW: [P] HPP v4 czy v6? [O] v6, lepsze wh [P] Dlaczego @ Shoter Cię nie lubi? [O] nie wiem, nie obchodzi mnie zdanie na mój temat jakiegoś dzieciaka x D lucyfer [P] Lubisz jeść pizze? [O] w sumie to tak, ale raz na dłuższy czas [P] Chciałbyś dać jakąś propozycję do forum? [O] nah [P] Lubisz biegać? [O]owszem [P] Jak myślisz,czy wojna się szybko zakończy? [O] tego nie da się określić, ale po zachowaniu Rosjan to nie zbyt długo [P] Masz jakieś plany na przyszłość? [O] mieć dobrze płatną pracę i dostojne życie [P] Masz jakieś ulubione danie? [O]kurak z ryżem [P] Czy pracujesz gdzieś albo się uczysz? [O] uczę się, 3 rok technikum handlowego [P] Czy masz swoją wybrankę życia? [O] jeszcze nie [P] Czym się interesujesz? [O] piłka nożna / handel internetowy [P] Masz swój ulubiony serwer sieci? [O] dust, wcześniej cod w sumie gdyby nie idiotyczne oraz nie fair zachowanie w stosunku do mojej osoby [P] Masz prawo jazdy? [O] yup, 4 miechy już [P] Masz samochód? [O] ta, vectra C Dzięki za pytanka < 3 do następnego q&a nominuję @ LAN_CIECHOCINEK2K2 Edytowane 8 Marca 2022 przez TAPERAK)))) 2 3 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Niezłe odpowiedzi, słabo estetycznie, ale teraz czas na nowego użytkownika. 1 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 9 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Fajnie się czytało, kolej na lanka 2 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 11 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Fajnie się czytało + 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi