Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) Rodzaj grafiki (Avatar, tło, sygnatura): sygnaturka Tematyka: anime albo możesz wybrać dowolnie, byle było schludnie Kolorystyka: dowolna Rozmiar: 500:250 Napisy: owszem, TAPERAK, ale chciałbym żeby napis wygladał tak jak profilowe @ ohSugarry w sensie te miganie Format (png, jpg, gif): gif Dodatkowe informacje: brak Czy akceptujesz regulamin i go przeczytałeś/aś? (Tak/Nie): Tak Wynagrodzenie: repka @ ZwYroL no nie siada zbytnio, więc zrób jak napisałeś, w sensie zamień na inne anime ;d może być z "fate" (nazwa anime) bądź z demon slayera lub sword art online @ MARCINEK;^) bez problemu, mogę poczekać Edytowane 8 Marca 2022 przez TAPERAK)))) Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 8 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) @ TAPERAK)))) W skali od 1/10 jak zadowala? Jeśli nie pasuje anime w tle to możesz napisać propozycję to zmienie. EDIT : Widzę że literówka, jak zadowoli to zmienię nick na poprawny. EDIT2: Masz jakieś konkretne anime na myśli? Kategoria? Edytowane 8 Marca 2022 przez ZwYroL 1 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 8 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 @ TAPERAK)))) Proszę bardzo taperku! "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 8 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) @ TAPERAK)))) Jak na razie coś takiego "udało" mi się zrobić (wiem, że chuynia generalnie, ale gify nie są moją mocną stroną) // jak chce Ci się czekać to jutro postaram się coś ogarnąć a coś takiego? Edytowane 9 Marca 2022 przez MARCINEK;^) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 8 Marca 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 14 minut temu, MARCINEK;^) napisał: @ TAPERAK)))) Jak na razie coś takiego "udało" mi się zrobić (wiem, że chuynia generalnie, ale gify nie są moją mocną stroną możesz coś z jpg pokombinować jeżeli Ci się chce, najbardziej mi na tym napisie zależy 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 9 Marca 2022 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 fajne, może być, dzięki Marcinek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik marcinek;> Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi