Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 8 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) Nick:lucyfer Imię:Mariusz Wiek:24 we wrześniu. Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: 4-5h dziennie. Opisz siebie:Mam na imię Mariusz lat 24 we wrześniu interesuje się sportem,muzyką,informatyką.Lubię podróżować po całym świecie.Jestem osobą bezkonfliktową,lubię pomagać ludziom,a także lubię dużo jeść. Dlaczego akurat Ty?:Ponieważ mam chęci próbować nowych rzeczy i odciążyć robotę administracji czy michuu .Myślę,że przyda się pomoc na FP,gdyż aktualnie są tam pustki i każda para rąk się przyda raczej do pomocy.Mam nadzieję,że dacie mi szanse spróbować. Doświadczenie:nie posiadam,ale chciałbym nauczyć się czegoś nowego. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):8/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?:Chciałbym wprowadzić ład i porządek oraz wstawiać jakieś ciekawe nowości,ogłoszenia. Kontakt:steam,pw. @ Trivor @ Andrzej. @ Anox @ Dusia Edytowane 8 Marca 2022 przez lucyfer 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Wielkie i stanowcze NIE - Podanie w trakcie urlopu - I tak byś pewnie podpierdalał te "ciekawe nowości i ogłoszenia" z innych FP - Michu sobie poradzi na spokojnie, jakbyś zauważył to obecnie ma urlop (imo tak samo jak Ty) - "Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):8/10" - to jest dla mnie jakiś żart.. niepoprawna interpunkcja, składnia zdań na poziomie podstawówki. 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) 5 godzin temu, lucyfer napisał: we wrześniu interesuje się sportem,muzyką,informatyką. 5 godzin temu, lucyfer napisał: Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):8/10 Podanie na urlopie Spacja przy znakach interpunkcyjnych jest jak gra losowa. Czasem jest przed, czasem za, czasami jedno i drugie, czasami nie ma wcale. A czasami są dwie. Co do myślników - tam też nie ma stałej zasady. Co to za dzikie grafiki xd Jestem za, pod warunkiem że do typera wpadnie nowa gra. Polegałaby na typowaniu ilości błędów w postach na fb. Punkty będą sumowane z wynikami lotto. Edytowane 9 Marca 2022 przez helikopterovsky 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 9 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 7 godzin temu, lucyfer napisał: Jestem osobą bezkonfliktową Coś tu się nie kalkuluje. Poza tym dochodzą jeszcze inne kwestie: - interpunkcja, 8/10? Z której strony? Spacje lub brak spacji po przecinku? - urlop, jesteś na urlopie i składasz podanie? (XD) - miałeś okazje się wykazać w dziale redakcji no i wykazałeś, plagiatem innego artykułu. To ile masz w końcu lat? Mieszkasz w jakiejś innej czasoprzestrzeni? Czas się raz cofa, a raz idzie do przodu? Dodatkowo za każdym razem podanie wygląda tak samo, nic nie zmienisz, ctrl c i ctrl v, to tylko pokazuje jak Ci zależy na tej randze. Oczywiste nie, a podanie już powinno dawno być odrzucone. 1 1 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Sama reakcja ludzi wyżej mówi sama za siebie. Jako redaktor prace powinieneś pisać swoje a nie kopiować 1do1 z internetu tak jak w przypadku twojego posta na forum. Ci się nawet nie chce pisać podania tylko wolisz zrobić kopiuj wklej zamiast napisać coś od siebie (od nowa), tylko wiek zmieniasz ale ci się nie kalkuluje z poprzednimi podaniami . Aaaaa i jeszcze, skoro masz urlop na typera to niby jak masz czas dla redaktora fb ? :O - Odrzucam 4 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 9 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi