Użytkownik grg.Zinulo Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1. Imię: Maciej 2.Twój nick na serwerze: grg.Zinulo 3. Aktualny wiek:17 4. Czas spędzony na serwerze (Link do GT):https://www.gametracker.com/player/grg.Zinulo/54.38.142.181:30035/ 5. W jakich godzinach grasz?: głównie w weekendy od 15 do 24 z przerwami 6. Znajomość SourceModa [0/10]?:5/10 7. Czy posiadałeś/aś już kiedyś Admina?: Nope 8. Byłeś/aś kiedyś karany/na na StrefieSkilla ?: Nigdy 9. Kilka argumentów (min. 3), dlaczego właśnie Ty powinieneś/powinnaś posiadać tę funkcję?: Jestem aktywnym graczem, mam dobre stosunki z społecznością serwera, gram często gdy nie ma żadnego admina i niestety często jest wtedy potrzebny, na serwerze jestem zawsze jak mam więcej czasu. 10. Oświadczam, że posiadam Steam z grą Counter-Strike: Global Offensive ze statusem PRIME: TAK 11. Twój link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Zinulo/ 12. Twój Steam ID: STEAM_1:0:455242928 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 @ @ Admin CS:GO Only AWP #1 Wypowiedzcie się Odnośnik do komentarza
Użytkownik Fabianito Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 +wiek +gt +sm - doświadczenie +/- argumenty (mniej wyzywania) Do pogadania ogarnięty z poczuciem humoru. Doświadczenie w końcu każdy musi zdobyć gdzieś Jestem na tak (ewentualnie jak pat okres próbny, ale wydaje mi się, że tu nie jest wymagany ;D) 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Ptr Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 wiek + gt + sm + dośw - widuje zazwyczaj na serwerze, jak moja pamięć sięga nie było z nim żadnych problemów lub zatargów Jestem na tak Odnośnik do komentarza
Użytkownik Bociu Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 28 Listopada 2024 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi