Użytkownik zjarany Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Twój nick na serwerze: zjarany Nick admina banującego: svx. Dostałeś bana, gaga czy muta?: ban 1440 minut Czas oraz data bana: 19:59:04 09/03/2022 Serwer na którym dostałeś bana: ARENA 1v1 145.239.16.74:27015 Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): Ogolnie to smieszny ten ban bo po pierwszze rozmawialem sobie z ziomeczkiem z ktorym mialem isc zagrac MM po czym dostalem upomnienie " mikrofon po mutacji" gdzie chcialbym zaznaczyc mutacje przeszedlem z 5 lat temu no i mam 20 lat wiec nie wiem dlaczego ten admin sie spial i dostalem powod wyzywanie co mnie dziwi bo gram juz troche na tym serwerze i jak zdarzaja sie takie sytuacje to wszystko jest na smianie i potrzeba dystansu do tego Link do Sourcebansa z twoim banem: https://sourcebans.strefaskilla.pl/index.php?p=banlist&advSearch=zjarany&advType=name Link do twojego profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198417743923 Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: Disconnect: Zostałeś ZBANOWANY na tym serwerze! Data nadania bana: 09/03/22 19:59:04 Długość bana 1440 minut Admin: svx. Edytowane 9 Marca 2022 przez skwarek 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik svx. Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Jeżeli chodzi o tą mutacje no to faktycznie mogłem się pomylić więc przepraszam Cię za tą sytuacje, a jeżeli chodzi o bana to dostałeś go za tekst "chuj ci w dupe" który powiedziałeś zaraz po tym jak zwróciłem Ci uwagę. 04:33 - zaczyna się cała sytuacja, która trwa z 30 sekund. Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 A więc: Obejrzałem demko na własną rękę i wsm jak najbardziej zgadzam się z banem. Za wyzywanie nie dostaje się tylko blokady na czat głosoy czy tekstowy, ale i także możesz wylecieć z banem do tygodnia (Oczywiście jeżeli byś szedł w zaparte i nie reagował), oraz to admin decyduje jaki rodzaj kary się należy. Oto podpunkty z regulaminu Aren 1v1: - 6.2 Obrażanie graczy: Ban 10 min -> Ban 2h -> Ban 1 wk - 6.14 Kłócenie się z administracją: Ban 10 min Dokładniej sytuacja zaczyna się od czwartej minuty Cytuje: Cytat "no i spoceniec k*rwa" [PRO] Smerf Zasiłek♿ : ? "Ch*j Ci w dupe, mówił Ci to ktoś?" [PRO] Smerf Zasiłek♿ : kulturka [PRO] Smerf Zasiłek♿ : obowiązuje Potem @ svx. (Wg obejrzanego demka) powiedział Ci: "Mikrofon po mutacji". Na co zareagowałeś: Cytat "Mikrofon po mutacji? Hahahah ch*j Ci w dupe" No i jeżeli chodzi o całokształt sytuacji, to mogę Ci skrócić do 16h max. Nie widzę żadnej kary w historii na SB, ale przez ten czas możesz ochłonąć czy coś. Następnym razem po prostu przemilcz, kiedy admin zwraca tobie uwagę. PS. @ svx. następnym razem stosuj mniejszy czas kary, jeżeli słyszysz tylko część całej sytuacji. Ale to tylko taka rada na przyszłość i no Zamykam 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi