Użytkownik Kubuss Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) Nick z CS:****************KUBI Admin banujący:Oro Koroner Serwer:DD2 Data zdarzenia:Dzisaj Opis sytuacji:Nie wiem wchodze na serwer widzę ze komuś sie coś odkleiło także pora sie odwołać od bana (: Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ****************KUBI [AMXBans] Powod : ' WH + aimlock+/- ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 67153918 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www16.zippyshare.com/v/4TPHqkP9/file.html No to lecimy 10:27 Zwykły skan obejrzyj całe demko zobacz ile razy tak robiłem (: 10:36 No i co w tym takiego stoje i się wcelowałem 14:08 CO TY PIERDOLISZ CHŁOPIE jak było INFO "NA BS" XDDDDDDDD 20:53 Jaki okaz? XD? Zwykłe zachowanie XD 15:54 Zwykłe wychylenie na gale? 19:39 No chłop Siedzi na fleshu przy skrzynce wychylam i z góry widać ze chłop kuca i sie nie rusza a ja już strzelałem przed fleshem więc chyba wiedziałem w jakim miejscu stoi ????? JPRD Proszę aby ktoś bardziej doświadczony przejrzał demko na słuchawkach (: Bo jest to jakiś zart reszty czasówek nie będe komentował bo wiemy jak oro lubi dodawać czasówki z dupy. Edytowane 9 Marca 2022 przez Kubuss 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 (edytowane) @ FeriX. sprawdź to, jeśli według ciebie będzie czysty to dasz mu ub. Ja się wypowiedziałem już co do jego grania. Edit Ja tu tylko chciałem zostawić bo sprawa została wyjaśniona i w drugim odwołaniu dostał ub po dokładnym przeanalizowaniu a nie na szybko, w dodatku rozmawiałem z użytkownikiem w 4 oczy. Edytowane 10 Marca 2022 przez m4jkiii 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 11:43:95 --> na x 1/4 widać jak ci ładnie celownik przeskoczył na model + 11:50:02 --> 11:50:37 przeskoczyło na główkę ładnie + 11:51:00 --> 11:52:38 w przerzuciło celownik na model przez ścianę + 15:50:00 --> 15:54:29--> Obserwujesz ładnie gdzie znajdują się przeciwnicy, i zabijasz na gali typa + 18:08:10 --> 18:12:72 Nawet modelu widać nie było a celownik wrócił ci na zielone WH ,jak to nie wystarczy mogę je co do minuty rozpisać. 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik FeriX. Opublikowano 9 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi