Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE] - NICK ****************KUBI 

Kubuss

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Nick z CS:****************KUBI 
Admin banujący:Oro Koroner
Serwer:DD2
Data zdarzenia:Dzisaj
Opis sytuacji:Ponowne odwołanie (:
Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl):
[AMXBans] =============================================== 
[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBans] Zbanowany Nick : ****************KUBI 
[AMXBans] Powod : ' WH + aimlock+/- ' 
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl 
[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 67153918 ' 
[AMXBans] Twoje IP : ' ' 
[AMXBans] =============================================== 
Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): https://www16.zippyshare.com/v/4TPHqkP9/file.html

Kolesiostwo widzę XD Jest ktoś spoza stosunkami koleżenskimi z owej admiistracji UBT? Czemu akurat ten majki wskazał swojego kolege?  Będe pisał prośbę o UB do póki ktoś normalnie z doswiadczeniem nie rozpiszę prośbe o UB .CO to wgl za czasówki nie chce mi się kolejnej adnotacji pisać do tych czasówek bo każdy doswiadczony gracz tak gra XD 

Proszę o zapozananie się z demkiem kogoś innego i na dodatek nie kolegę osoby wystawiającej bana bo jest to śmieszne...

EDIT: 

11:43:95 --> na x 1/4 widać jak ci ładnie celownik przeskoczył na model +

11:50:02 --> 11:50:37 przeskoczyło na główkę ładnie +

11:51:00 --> 11:52:38 w przerzuciło celownik na model przez ścianę +

15:50:00 --> 15:54:29--> Obserwujesz ładnie gdzie znajdują się przeciwnicy, i zabijasz na gali typa +

18:08:10 --> 18:12:72 Nawet modelu widać nie było a celownik wrócił ci na zielone 

Mniejsza o to że te czasówki to nic innego nie pozostaje mi napisać niż "XD" 

ALe czasówka z adnotacją 

18:08:10 --> 18:12:72 Nawet modelu widać nie było a celownik wrócił ci na zielone  

No widzę masz spore doświadczenie w tej GRZE XDDDDD Chyba nie muszę tłumaczyć bo chłopie większej bzdury nie słyszałem xD

Edytowane przez Kubuss
  • Ha ha 1
  • Użytkownik

Już nie wiem jak reagować na twoje posty, są po prostu śmieszne :kekw: czego nie rozumiesz w postawionym Ci werdykcie? Bo jest jasno i wyraźnie napisane że jesteś zbanowany, 3 osoby Cię rozpisały i twierdzą to samo, zostaje Ci jedynie pogodzenie się z postawionym Ci werdyktem. 

• Ha ha 4
  • Użytkownik
15 minut temu, FeriX. napisał:

Już nie wiem jak reagować na twoje posty, są po prostu śmieszne :kekw: czego nie rozumiesz w postawionym Ci werdykcie? Bo jest jasno i wyraźnie napisane że jesteś zbanowany, 3 osoby Cię rozpisały i twierdzą to samo, zostaje Ci jedynie pogodzenie się z postawionym Ci werdyktem. 

Mam się pogodzić z twoją smieszną rozpiską? Patrząc na wasze rozpiski nie jesteście osobami na odpowiednim stanowisku, dając takie rozpiski jakie daliście twierdząc ze są spalone pokazujecie na jak niskim poziomie jeteście nie wiesz najwidoczniej jak działa AIM Lock. WH to wgl z dupy wyjęte bo kazda akcja przez was podana można uzasadnić z palcem w dupie. Gram tak długo na tym serwerze ale w końcu znajdzie cie 3 kolegów co popiszą sie swoim zacnym doświadczeniem sugerując ze aim lock działa na skrzynki zielone xD Lub inne sugestie jakie podawaliście w swoich czasówkach. Nie macie racji tak samo jak ty twierdzisz ze nie grałem czysto tak samo ja twierdzę ze nie macie predyspozycji do rozpisywania demka a jeśli tak rozdajecie bany to 1/4 serwera pewnie już siedzi niewinnie z permem. Poza tym niesamowite jest to ze majki akurat oznacza ciebie to finalnej wypowiedzi xD nikt nie jest głupi , do błędu się żaden z was nie przyzna bo przecież jak można podwarzyć decyzję UBT dlatego brniecie jako koledzy w to dalej. Niestety nie mogę tego przełknąc ze TZW fachowcy wyrzucą mnie z serwera bo brakuje im doświdczenia w ocenianiu demek.

EDIT:

"Jest 2 ubt tylko, ja i on... Więc kto inny miałby Cię jeszcze rozpisać? No tak dla ciebie to kolesiostwo. 
Poczekaj sobie aż czerwoni Cię rozpiszą, dobranoc " 

Mam czas , a jeśli ma to na dodatek pokazać waszę zacne doświdczenie to może nie które osoby przejrzą na oczy (:

Edytowane przez Kubuss
  • Użytkownik∙

Jako iż ubiegane było o drugie odwołanie to postanowiłem sprawdzić wszystko jeszcze raz i do szczegółów.
Sprawdziłem konto użytkownika na steam prawie 6k godzin to może pokrywać się z grą jaka była. A skoro mleko naważone to trzeba je wypić, bo tylko my jesteśmy w ubt. Demo scaner nie wykrył nic, a więc przyjrzałem się specjalnie co do demka 2 raz.

A tutaj nowa rozpiska:

10:26 - Zeskok z murku na midzie, odrazu przeciwnik był widoczny przez bramę, zwykły skan przez skrzynkę. b-
10:36 - Wyczekał na oponenta. b-
14:08 - dostałeś info od kolegi przed b-
15:54 - wychylenie i zwykły kill b-
16:15 - dobry słuch, wszystko słychać b-
16:52 - ??? b-
18:08 - ??? b-
19:39 - przeanalizowałem na nowo, przeciwnik stał w miejscu na fleshu, więc nawet po oślepieniu jego wybiegu gość nadal nie zmienił pozycji więc dostał bułe, kwestia dobrej gry b-
20:26 - ??? b-
20:53 - tutaj celownik dziwnie dla mnie b+/-

Sprawdziłem za szybko wcześniej, w dodatku te 3 czasówki które okazały się nie spalony były najbardziej podejrzane. Kwestia mojego pośpiechu i zagapienia, sprawdzone na nowo, z mojej strony to tylko przepraszam użytkownika @ Kubuss ;) 

Edytowane przez m4jkiii
  • Ha ha 3

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

• Użytkownik∙

odbanowany.png

0FD57F99-E1C1-4E87-B8A7-CF1098CE2EAA.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]