Użytkownik Kubuss Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Nick z CS:****************KUBI Admin banujący:Ktoś kto nie czyta forum Serwer:dd2 Data zdarzenia: Teraz Opis sytuacji:SPuszczałem wpierdol na dd2 i ban Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV):[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ****************KUBI [AMXBans] Powod : ' Ojj przykro mi , masz bana na #1 : ) ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.strefaskilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 67153918 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 188.47.80.103 ' [AMXBans] =============================================== Oj przykro mi ale dostałem UB Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Widzę, że chyba admin nie był na bieżąco, wyciągnę z tego konsekwencję. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi