Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 10 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 1. Twój nick: EsKoBar 2. Co chcesz zmienić: Chciałbym zaproponować dodanie pluginu Invisible Spectator 3. Dlaczego chcesz to zmienić: Ułatwia oglądanie przez adminów podejrzanych graczy. Gdy wpiszesz w konsoli "amx_niewidka" nie pokazuję admina przebywającego obecnie na SPEC tylko gracz widzi go w którejś z drużyn. 4. Link do pluginu (opcjonalnie): https://amxx.pl/topic/34154-invisible-spectator/ 2 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
BeerM@n grzevhuj Opublikowano 10 Marca 2022 BeerM@n Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Jest już jakaś niewidka dla adminów, ale ich widać po wpisaniu status w konsole Odnośnik do komentarza
Użytkownik eM! Opublikowano 11 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 komenda amx_spec 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 11 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Z tego co mi się wydaję, to amx_spec nie ma tak rozbudowanych możliwości co Invisible Spectator, lecz sprawdzę i ewentualnie się poprawię ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 11 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 34 minuty temu, OroKoroner napisał: Fajna sprawa patrzeć ogółem .. lecz... Czekałem na odpowiedzi innych adminów, lecz została nas mała garstka - starzy gracze wiedzą kto ma admina. Co do nowych graczy to mnie już to mało obchodzi, bo i tak ktoś powie przez mikro /napisze kto ma admina. Wychodzi na jedno i to samo:) Admin ma się "chować" tylko w wyjątkowych sytuacjach. Dla mnie to nie ma znaczenia - nie wiem jak reszta. @ Admin CS 1.6 Only DD2 #1 Dzięki za opinię. W kwestii "chowania" tutaj chodzi o wyłapywanie podejrzanych graczy. Swobodnie siedząc na SPEC przy czym "podejrzany" nie zorientuję się, bo widzi nas w grze. Testowałem wielokrotnie go na swoich serwerach i był to kluczowy plugin zawsze. Stąd ten pomysł, a co do amx_spec to jest on bezsensowny, ale to nie tutaj. Zachęcam innych adminów do wyrażania swoich opinii ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Użytkownik noswer Opublikowano 11 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 (edytowane) Na tak, o wiele będzie się łatwiej sprawdzać. Pozdrawiam noswer Edytowane 11 Marca 2022 przez noswer 1 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 18 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi