Użytkownik∙ Bartuś ♥ Opublikowano 23 Listopada 2018 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Nick z Cs'a: Bot Bartek Admin banujący: zuza Serwer: Klasyczny Only DD2 #2 Data zdarzenia: 23.11.2018 Opis sytuacji: Gram w cs'a jak na co dzień i dostałem bana tylko wtedy wyszedłem i nie zaliczyło mi ssów później wbijam patrze a zuza idzie na specty cos tam pisze i dostaje kicki ciagle jak wbijam na serwa …. Link do bana z amxbansa (http://strefaskilla.gameclan.pl/bany/ban_list.php): w Bansie nie mam żadnego bana. Wycinek bana z konsoli: Kicked :ML_NOTFOUND: INFO_DURING_KIC pisze mi to. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 23 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Bana nie masz, restart router. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Bartuś ♥ Opublikowano 23 Listopada 2018 Autor Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Przed chwilą, .::FocuS::. napisał: Bana nie masz, restart router. Wiem, ale jak wchodzę na serwer dostaje kicki XDDDDD ustawił coś w consoli z my ip. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 23 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Nic nie ustawił... restart router... i cs'a bo z ban"sem nic związanego to nie jest. Odnośnik do komentarza
Zasłużony .::FocuS::. Opublikowano 23 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Gracz Odbanowany. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi