Użytkownik Intel Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) 1. Twój nick:Intel 2. Nick oskarżonego: Siemano 3. IP/SID oskarżonego: VALVE_0:4:1360291458 4. Data i czas zdarzenia: około 11:17 do 12 coś w ten deseń 5. Powód skargi: Nie ogarnięcie totalnie ct darcie sie do mikra oraz dawanie buntów 6. Opis sytuacji: więc było tak że wbiłem na serwer mineło około 3 minuty po czym przyszła runda gdzie biały prowadził nie pykło mu nie ugrał jednej rundy bo go zabili siemano sie wkurzył darł się do mikrofonu, wkurzył się na białego i dawał buntować się przez wchodzenie do celi otwieranie umyślnie cel itp 7. Dowody (SSy/Demko/Świadkowie): świadkowie @ jedynka & @ LiseeK demko : http://793023.hltv2.pukawka.pl/hltv-2203121133-jail_isyancilar_v1-1647081180-1647083520.zip 8 Chiałbym dodać coś od siebie żeby siemano dostał bana na ct na ten tydzień i żeby się odwołał bo to nie jest pierwszy raz kiedy odwala maniane nie raz kiedyś było z @ KushMan że byliśmy w tt i siemano używał linki na zabawawie na pojedynku unikał cały czas obrażał mnie kushmana i podajże wiktora i jego słowa brzmiały tak ,, W dupie mam to jak dostane bana na ct to się odwołam po tygodniu" więc te słowa mam nadzieję że się spełnią jak tak bardzo chce + te wyzywanie nie jest pierwszy raz albo jakiegoś bana na kilka godzin albo dni niech on się opamięta bo to jest chore co on potrafi zrobić Edytowane 12 Marca 2022 przez Intel 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jedynka Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Potwierdzam to nie 1 raz kiedy Siemano odwala manianę ;mam nadzieję że zrobicie coś z nim 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 12 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Potwierdzam siemano jak nie ogarnia buntów to trolluje grę i wyzywa Od demnie napewno zostanie bana na ct A reszta kary za wyzywanie i za nie przeszkadzanie prowadzącemu zajmie się tym @ On-jo Ps:wszystko widać na demku że tak jest jak napisał Intel 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 1 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi