Zasłużony szynka Opublikowano 12 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Czy ziemia jest płaska? uzasadnij swoją odpowiedź 1 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Nie, już dawno byśmy z niej spadli jakby była płaska. Edytowane 12 Marca 2022 przez jasiekoks 2 aha Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Nie, bo ma duże sutki. 2 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Dzis uslyszałem w radiu takie ogloszenie, ze tylko nie powiem jaki to kanal powiedzial w radiu i tak dalej, ale uslyszalem, ze ziemia jest okrągła. Ja sie zdziwilem wtedy, no...mysle sobie jak to ziemia jest okrągła? Szanowne panstwo jesli ziemia jest okragla..masz pan ziemia okrrągla ooooo (nie mam tutaj czego poakzac, ale pokazuje rekami) to tu ldzie ktorzy by stali to nie stali tylko by pospadali do morza, rzeczki niewiadomo do czego. Szanowni panstwo ja wszedzie objezdzilem bylem w koszalinie, gdansku, warszawie, na bialorusii bylem no i nie widzialem tam ziemii okrągłej. tylko je ziemia plaska, plaska zawsze bo jakby byla ziemia okrągła to musialaby sie wyginać tak jak ten zeszyt ktory teraz wyginam oo oooo. 2 Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) Nie no co ty, może jeszcze napiszesz że jest, okrągła. ? A tak poza tym jeśli ziemia byłaby płaska to byłby problem z grawitacją, a oceany wypłynelyby w kosmos. xDDDD No chyba że jest jakaś przezroczysta ściana o której nikt nie ma pojęcia. Mało wiarygodne. Edytowane 12 Marca 2022 przez GENERAL ALADEEN 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 kwadratem jest 2 Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 12 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Hhhmm płaska ziemia 2 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 12 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Ziemia jest płaska? Raczej okrągła,bo przyciąganie grawitacyjne było by zbyt wysokie. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Nie pij tyle maczy 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 12 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 ja myśle ze to co sie dzieje dookola nas i wszystkie istoty ludzkie to tylko w naszych glowach siedzi i nie ma ziemi calej tej 3 Odnośnik do komentarza
Premium Vashka Opublikowano 12 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Jak głosi legenda bombaska" ziemia na uguł płaska jest przynajmniej w Białymstoku ale zaokrągli się una jak u majora się kolana zaczną zginać "śmiechu warte całe te i dziękuję za tą wypowiedź. 2 Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 13 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 No tak, bo nie spadamy z niej.. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 13 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Wiadomo, że płaska jest, przecież widać horyzont, lel.. jakby była okrągła to by nie było go widać 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 13 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi