Użytkownik ITZwiktolel Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Twój nick na serwerze: ITZWiktolel to szef 操你媽 Nick admina banującego: 𝑒𝓃𝓀𝒾 Dostałeś bana, gaga czy muta?: gaga Czas oraz data bana: 1h 12.03.2022 Serwer na którym dostałeś bana: dethrun Opis sytuacji (prosimy o dłuższą wypowiedz): 3 chlopa zeczelo mnie wyzywac mnie , kamilakosmite i marchwiak to sie bronielem potwierdzilo moja wersej z 5 osob ale odmin nie zwrocil na to uwagi i za to mam bana Link do Sourcebansa z twoim banem: Link do twojego profilu steam: Wycinek z konsoli po wejściu na serwer: 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Gaga otrzymałeś na godzinę więc spokojnie możesz odczekać aż mute na czat pisemny minie. Na przyszłość wypełniaj takie rzeczy jak: Link do konta steam i link do bana w sb Odnośnik do komentarza
Użytkownik vinaif Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi