Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[PROPOZYCJA] -czatbox

NarutoUzumaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Strefowicz

Witam wszystkich serdecznie a więc wychodzę z propozycją aby ustawić ,że dany nowy użytkownik musi napisać posta na forum żeby pisać,ponieważ jak wchodzi się w czatboxa to widać jak piszą ten czituje ,ten to ,ten tamto.Na zebraniu poruszana była ta kwestia ale chce znać opinie wszystkich użytkowników co myślicie na ten temat .Myślę,że najlepiej było by wprowadzić takie ograniczenie gdyż działało by to na zmniejszenie spamu na czatboxie o pierdołach itp.

Czekam na wasze opinie.

• Super 1
  • Użytkownik∙

mysle ze to zdecydownie najlepszy pomysl gumowe uszy sa wszedzie, pozdrawiam

Edytowane przez PolskaWariat
  • WTF 3
  • LEGENDA

Ughhhh, powiedziałem że prawdopodobnie wprowadzę takie coś bo ma to sens, bezsensowne nabijanie posta i propozycji bo z tego co pamiętam nie padła ona od ciebie tylko od @ m4jkiii ale jak już napisałeś to poczekamy na wypowiedź innych. 

• Lubię to! 1
  • Super 1

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

• Zasłużony

Jak dobrze pamiętam to kiedyś minimalna ilość postów aby korzystać z czatboxa to 5. W sumie można dodać te minimalne 1-2 posty żeby użytkownik sprawdził również inne działy przed tzw. pajacowaniem na czatboxie :tf: 

• Super 1
  • Sponsor
SPONSOR

Ja bym zostawił tak jak jest. Zauważyłem,że loguje się mnóstwo osób które zgłaszają czitera a nie wiedzą do kogo napisać. Dobrze jest że zgłaszają to na forum,a gdzie nie zgłosić jak na czatboxie?Moim zdaniem OroKoroner ma rację.

Edytowane przez ProTeh96
  • Właściciel
Właściciel

Mi to np. pomaga, jeśli wchodzi jakiś Leszek z DD2 i krzyczy na CB, że AIMER lata od pol godziny na serwerze. Wtedy nawet z telefonu wchodze w konsole, destroya takiemu delikwentowi wale i jest spokój - nawet nie zliczę ile razy takie coś miało miejsce. Nie wiem co tam w waszych długich dyskusjach wam przeszkadza, że ktoś zgłosi AIMera na DD2.

15 godzin temu, shinga napisał:

W sumie można dodać te minimalne 1-2 posty żeby użytkownik sprawdził również inne działy przed tzw. pajacowaniem na czatboxie

A co jesli wlasnie ten uzytkownik wchodzi prosto z serwera zeby zglosic kogos, bo jest rozpitol na serwerze? Ma sobie forum przegladac jak jego celem jest only przyjemne granie? 

15 godzin temu, lucyfer napisał:

takie ograniczenie gdyż działało by to na zmniejszenie spamu na czatboxie o pierdołach itp

chatbox jest do spamu o pierdołach, ZALECAM DUZY SPAM NA CHATBOXIE O PIERDOLACH.

Ja jestem na nie, 1 post nic nie zmieni, jakis odwalacz bedzie chcial popisac na SB to i tak zaspamuje tego 1 posta byle gdzie co spowoduje jeszcze pisanie bezsensownych postow, po drugie tak jak pisalem, ja czesto reaguje z telefonu jak ktos zglasza haxa na tym sb, moglibyscie napisac "jest dzial zglos czitera" - no i co ma tam zglosic, rozpatrza to po 5h gdzie serwer juz bd pusty? bez sensu.  po 3 troche wydaje mi sie, ze propozycja na sile, bo nic to tak na prawde nie zmieni, chatbox jest od spamowania

• Lubię to! 2
  • Użytkownik

Totalny bezsens z tym limitem, a o jakim spamie mówisz to pojęcia nie mam.. zdarza się nawet, że ktoś pyta o dział odwołań od banów I wtedy można takiej osobie szybko pomóc.

Z resztą mamy moderatorów, którzy tak chcieli pilnować tego sb. 

Co najwyżej można wrócić do rangi moderatora sb, która kiedyś tu byłą.

• Lubię to! 2

★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★

*** agEUcj0.png.a3fba2f0146f74d5ecccf7164fa30184.png ***

★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]