Użytkownik hz. Opublikowano 12 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 (edytowane) witam mam problem po kupnie svipa i postaci krejzol na surf ski cs 1.6 po wpisaniu w konsoli setinfo _pw haslo" wyswietla mi bledne haslo a wpisywałem dobre poniewaz sprawdzałem w konsoli dla pewnosci dodam tylko ze nigdy wczesniej nie mialem tu ani na innych serwerach wykupowanego vipa i nie mogło byc to inne hasło poniewaz nawet jesli to zawsze jak kupuje cos w cs 1.6 to ustawiam to samo hasło. W konsoli wyskakuje mi: Info string length exceeded Z góry dziękuje za pomoc. Edytowane 13 Marca 2022 przez hz. 3 Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 12 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 W tej sprawie musisz napisać do @ Trivor ponieważ też miałem problem przy kupnie SVIP'a. @ hz. 3 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Użytkownik hz. Opublikowano 12 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 @ ZwYroL jasne chciałem tylko widze ze przy jego nicku jest (na urlopie) więc napisałem tutaj. 1 Odnośnik do komentarza
RST ReseT Opublikowano 13 Marca 2022 RST Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 @ Dusia możesz jakoś pomóc? 😏 2 Ja kocham zwierzęta, a ludzi wyrywczo. Aspołeczny, tak bardzo, że wyjdź stąd. Odnośnik do komentarza
Użytkownik hz. Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Wszystko działa dla osób które miały by podobny problem po wpisaniu setinfo _pw "haslo" w konsoli wyskoczy wam informacja "Info string length exceeded" nalezy wejsc w config w naszym cs 1.6 i usunąć wszystkie setinfo jakie tam będą.Temat do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi