Zasłużony ArcyBM Opublikowano 24 Listopada 2018 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Zbieram ekipę, aby wspólnie zacząć grać na jakimś serwerze, otóż chcę zbudować gildię z ludzi, którzy znają się na grze, mają chęci na grę, oraz takich, którzy umieją współpracować. Chętnych proszę o wypowiadanie się poniżej, tutaj zamieszczam ala wzór: Wiek: Staż w Metinie: Ile czasu możesz poświęcić w tygodniu na grę: Kontakt: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moje wymagania to jedyne, by osoba umiała się komunikować, zgłaszała jakiekolwiek problemy, nie była wulgarna, agresywna wobec innych graczy z gildii, żeby wszyscy razem się wspierali, żeby nikt nie odchodził bez słowa, oraz takich, którzy mają duużo czasu na grę! Myślę, że znajdzie się fajna sumka graczy, pozdrawiam. P.s. Oczywiście dodam, że na jakimś serwerze prywatnym, najlepiej easy/medium. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Premium czlowiek duch Opublikowano 24 Listopada 2018 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2018 Ja kiedyś bardzo dużo grałem za małolata i może bym wrócił do tej gierki Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Odświeżam. Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Użytkownik essaswir Opublikowano 25 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Wiek: 20 Staż w Metinie: całe życie Ile czasu możesz poświęcić w tygodniu na grę: łoo kurde bardzo duzo jak będzie trzeba Kontakt: Forum 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik F4NTOM Opublikowano 25 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Z checia bym powrocil ale jedynie na Metin2.pl. Gralem odkad byla twierdza bodajze s4. Napisz czy jest taka mozliwosc Odnośnik do komentarza
Użytkownik Likey Opublikowano 25 Listopada 2018 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 (edytowane) Wiek: 17 Staż w Metinie: 4 lata Ile czasu możesz poświęcić w tygodniu na grę: Dużo godzin Kontakt: Steam, FB, GG Mogę dodać, że grałem na xenoxie, bari, avalonie itp Edytowane 25 Listopada 2018 przez Likey 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony ArcyBM Opublikowano 27 Listopada 2018 Autor Zasłużony Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2018 ___________________________________________________________________________________Wiadomość wygenerowana automatycznie. Temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Temat Zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post, a Moderator lub Administrator rozpatrzy go ponownie. Z pozdrowieniami. Administracja StrefaSkilla.pl___________________________________________________________________________________ Zapraszamy na forum StrefaSkilla.pl Zapraszamy na nasze serwery! Miła, przyjemna i pozytywna atmosfera!!! Odnośnik do komentarza
Zasłużony PepePanDziobak Opublikowano 2 Października 2020 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 • Wiadomość wygenerowana automatycznie • Temat został przeniesiony do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a temat zostanie rozpatrzony ponownie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi