Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 13 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Czy zjadasz paznokcie jak je obgryziesz? Edytowane 13 Marca 2022 przez Smerf.LaLuś 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Premium ZwYroL Opublikowano 13 Marca 2022 Premium Premium Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Co to kurde za pytanie Tak, maczam w sosie jeszcze czosnkowym i podsmażam 3 "Polska to kraj z którego wywodzą się niezwyciężeni, to oni niegdyś wygrali walkę ze samą śmiercią. Wrzesień 1939r. [*]" ~ Anonim Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 13 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Obgryzam, ale nie zjadam xd 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 1taperZPalermo;^ Opublikowano 13 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 nie obgryzam to i nie jem 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik helikopterovsky Opublikowano 13 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Moim zdaniem to nie ma tak, że jem albo nie. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm… Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję życiu. Dziękuję mu, życie to śpiew, życie to taniec, życie to miłość. Wielu ludzi pyta mnie o to samo, ale jak ty to robisz? Skąd czerpiesz tę radość? A ja odpowiadam, że to proste, to umiłowanie życia, to właśnie ono sprawia, że dzisiaj na przykład buduję maszyny, a jutro… kto wie, dlaczego by nie, oddam się pracy społecznej i będę ot, choćby sadzić… znaczy… marchew. 1 Powiedzmy, że mogę z umiarkowaną stanowczością zaprzeczyć twierdzeniu, że w taki, czy inny sposób, zatajam informacje o faktach bezsprzecznie wskazujących na miejsce, w którym jest, albo go nie ma. Chyba, że nie byłby tam, gdzie go nie ma! Bo gdybym twierdził, że nie ma go tam, gdzie jest, to nie mógłbym zaprzeczyć... Odnośnik do komentarza
Zasłużony szynka Opublikowano 13 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Niestety nie 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 13 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 ahgayayhsbjld;akpofaw]qo 1 Odnośnik do komentarza
Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 13 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Niestety nie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 13 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka ewcia24 Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Nie Odnośnik do komentarza
GENERAL ALADEEN Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Raczej Nie bo można dostać od tego owśików ;DD Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Nie Odnośnik do komentarza
Użytkownik jasiekoks Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 nie 1 aha Odnośnik do komentarza
Użytkowniczka Smerfetka.LaLka Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkowniczka Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 W brzuszku i tak się wszystko wymiesza 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Apple Opublikowano 16 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 "Nigdy nie jest za późno, by stać się tym, kim chcemy być." [*] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi