Użytkownik Surfujetako Opublikowano 13 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Nick z CS: Surfuje tak o Admin banujący: nie wiem Serwer: surf cs 1.6 Data zdarzenia: teraz 22:25 około Opis sytuacji: Wszedłem na serwer i ban po 10 sekundach xDDDD no xDDDDDD Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): https://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): nie ma ban surfuj dalej powód @ UBT CS 1.6 @ Opiekun UBT CS 1.6 Nwm długo jeszcze mam czekać na ten werdykt. Totalna olewka @ Opiekun UBT CS 1.6 @ UBT CS 1.6 Edytowane 15 Marca 2022 przez Surfujetako Odnośnik do komentarza
Użytkownik Jacek_ss2 Opublikowano 13 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Powod : Aktwny ban na strefaskilla @ Oyvatto wracasz w przeciagu 10min 3 razy na serwer bo masz ns, i wiesz ze masz perma... - jego wypowiedz pod innym nickiem " [Brak] $ur4F Best Surf : ja sobie tylko surfuje [Brak] $ur4F Best Surf : to wy macie problem [Brak] $ur4F Best Surf : na nsie itak jestem " 2 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Surfujetako Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 co to ma wspólnego ze mną >? Odnośnik do komentarza
Użytkownik Surfujetako Opublikowano 13 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) wszedłem na serwer pierwszy raz i dostałem bana po 10 sekundach od wejścia ??? to jest jakiś żart jak na moje : niżej podaje ss gdzie mam aktywnego bana ? """"" Proszę kogoś z upoważnieniami o sprawdzenie moich ip logów hvid co tam macie co się da bo ten ban to jest jakiś żart z dupy nadane po 10 sekundach gry Edytowane 13 Marca 2022 przez Surfujetako Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 13 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Powiem tak, sytuacja została mi opisana przez Opiekuna, kwestia @ Jacek_ss2 i jego decyzji co do tego tematu, bo jest to dość dziwna sytuacja. Brak odpowiedzi co do tematu od opiekuna i właściciela. Dostajesz ub, przypuszczenia to nie dowody. Edytowane 15 Marca 2022 przez m4jkiii Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 15 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi