Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 1. Twój Nick: 2. Czas zdarzenia: 3. Nick oskarżonego: @ NieLeG4LnY 4. IP/SID oskarżonego: 5. Powód skargi: Brak znajomośći regulaminu serwera / Brak znajomości taryfikatora jak i Changelog'a. 6. Opis sytuacji: Admin po prostu nie nadaje się na te stanowisko. Admin @ NieLeG4LnY za bardzo szaleje z banami i po prostu popisuwka przed koleżankami albo po prostu jest taki nie ogar. O zachowaniu nie będę pisał sami sobie zobaczcie co admin wyrabia na serwerze tym bardziej co mówi z koleżankami jak ktoś coś doda to odrazu się przyczepia z pysk.... Bany: Fajny powód sam prowokujesz gracza gdy wróci do gry to znowu będzie kłótnia i ban pewnie. Tutaj pewnie sam za dużo się odzywałeś po prostu ktoś się odezwał i już banik poleciał bo koleżance coś krzywego powiedział. 9. Obraza Administracji --> Ban od 30 min do 7 dni. 10. Obraza gracza --> Upomnienie / Ban od 5 min do 3h. Kolega dostał pewnie tak se 12h co nie? 7. Dowody (Demko,ssy,świadkowie): Chciałbym tylko aby ktoś z nim porozmawiał o zachowaniu na serwerze bo jest karygodne. Tylko tylę dziękuję 5 1 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Z racji iż zajmuje się poszkodowanymi z jego banowania, wypowiem się bo jest to raczej konstruktywna wypowiedź co do tematu. Tak jego bany są dziwne, ja jako ubt sam znam regulamin i taryfikator dd2. Wczoraj miałem skargę i odwołanie właśnie z tego wycinka co dałeś "TY UTKAJ" - Ban był na 1 dzień, musiałem go zmienić na 12h bo był przesadzony a nie chciałem za bardzo zniżać więc doszedłem do kompromisu z użytkownikiem zbanowanym który i tak był zbulwersowany zachowaniem admina i sytuacją. Więc z banem mogłem zadziałać tyle ile dałem radę "Powiedziałem mu chłopie działaj a nie dajesz się walić" Niestety nic nie zrobił a szkoda, ale widzę, że tutaj skarga jak najbardziej za! Przykre jest to jak gracze są traktowani przez niego i poniżani a potem trafiają do ubt którzy muszą tracić czas na zbędne bany zamiast zajmować się tym czym powinni... 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik RozgSzeFka Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 27 minut temu, m4jkiii napisał: Z racji iż zajmuje się poszkodowanymi z jego banowania, wypowiem się bo jest to raczej konstruktywna wypowiedź co do tematu. Tak jego bany są dziwne, ja jako ubt sam znam regulamin i taryfikator dd2. Wczoraj miałem skargę i odwołanie właśnie z tego wycinka co dałeś "TY UTKAJ" - Ban był na 1 dzień, musiałem go zmienić na 12h bo był przesadzony a nie chciałem za bardzo zniżać więc doszedłem do kompromisu z użytkownikiem zbanowanym który i tak był zbulwersowany zachowaniem admina i sytuacją. Więc z banem mogłem zadziałać tyle ile dałem radę "Powiedziałem mu chłopie działaj a nie dajesz się walić" Niestety nic nie zrobił a szkoda, ale widzę, że tutaj skarga jak najbardziej za! Przykre jest to jak gracze są traktowani przez niego i poniżani a potem trafiają do ubt którzy muszą tracić czas na zbędne bany zamiast zajmować się tym czym powinni... Sory, że dodam swoje 2 grosze, ale warto poczekać na Nielegalnego celem wyjaśnienia. Nie powinieneś moim zdaniem od razu podchodzić przychylnie do skargi skoro admin jeszcze się nie wypowiedział. Tyle ode mnie 3 1 ︻芫══一 Odnośnik do komentarza
Właściciel Trivor Opublikowano 14 Marca 2022 Właściciel Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 5 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi