Użytkownik OskiBoski Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) Nick z CS: Oski Admin banujący: Napierw All of us are Dead a teraz mam bana od m4jkell. Serwer: Jailbreak CS 16 Data zdarzenia: 13 marzec dostałem od All of us are dead na tydzień a dziś od m4jkell. Opis sytuacji: No to tak dostałem bana za mass fk do czego się przyznaje lecz bez przesady żeby dawać na taki długi czas bana za głupie fk cn? Z Taryfikatoru kar : "Masowy FreeKill: Ban 3h - 1dzień." więc no przesada + siemano który w tym czasie byl że mną w CT też freekilowal tylko że on bana dostał na 3 godziny co jest niesprawiedliwe. Proszę o un-bana lub wyjaśnienie sytuacji. Link do bana z amxbans (https://banycs.strefaskilla.pl): dam ten od majkela bo tamtego nie mogę znaleźć http://banycs.strefaskilla.pl/ban_list.php?bid=13 Demko (Wersja Steam - POV, w przypadku posiadania wersji Non Steam - HLTV): Nie wiem jakie dać xd. Edytowane 14 Marca 2022 przez OskiBoski Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Jeżeli @ m4jkiii lub @ FeriX. będa chcieli demko tutaj to wkleje tutaj i sami ci napiszą bo znają się na modzie i na Regulaminie serwera jak i forum przypominam ! byłeś adminem tutaj @ m4jkiii @edit demko dośle starszy Admin Wallper xDD Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) Ban był na tydzień, właściciel kazał zmienić na 3 dni więc zmieniłem a był reset bansa więc trzeba było nadać na nowo Tutaj decyzja jest twoja @ Kluska , szczególnie, że właściciel skrócił ci bana. Edit Jeżeli ubiegasz się, że nic nie zrobiłeś prosimy o demko z tamtego zdarzenia i przeanalizujemy sytuację. Edytowane 14 Marca 2022 przez m4jkiii 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Hana_Montana Opublikowano 14 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Witam Wypowiem sie bo oglądałem demko i tak jke: Miała przez jakiegoś buga flagi admina i robiła za przeproszeniem rozpierdol na serwerze włączała noclipy wszystkich śmiała sie ożywiała więc powinien być ban perman jak dla mnie Oski: Masowy freekill,i bawienie sie z i śmianie sie że psują serwer to dla mnie powinieneś zostać mniejszą kare od jke bo ty nie miałeś tych flag ale też sie zdarzały takie sytuacje (pojedyncze) ale zdarzały wyzywanie graczy wiec oski wez teraz odpowiedzialność na klate bo z ciebie jest fajny gość :))) A tu daje co jeszcze widziałem na demku: Siemano :masskill Xyz:bunt po zabawie wyzywanie ,bugowanie cel Bartosz z Kutna :fk Ivo:wyzywanie graczy Adrianek:massfk Jak chcecie do dam wam demko koledzy i koleżanki " Odnośnik do komentarza
Użytkownik OskiBoski Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) No dobra dziękuję za wyjaśnienie powodów bana i z racji tego że tylko freekilowalem bym prosił właściciela o cofnięcie o chociaż jeszcze 1 dzień bana jeśli się zgodzi. Edytowane 14 Marca 2022 przez OskiBoski 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Ty bedziesz nam Administracji ustalał na ile bana zasłużyłeś bo moim zdaniem to obrażanie graczy i mass fk może się lapać na tydzien lub 3 jak teraz w tym wypadku bo przypominam działałeś z pełna premedytacja na szkode serwera przy dużej ilości graczy dla mnie do zamknięcia @ m4jkiii lub @ FeriX. 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik OskiBoski Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Aha czyli przez to że wyzwałem kogoś raz lub dwa razy i zrobiłem fk (w sumie bym nie powiedział że aż tak mass bo ludzie wychodzili z celi na bezruchu do odwołania) to należy się ban 4 dni. Czyl jak bym złożył skargę na kogoś kto mnie wyzywa to by dostał bana na 2 dni? Wątpię. I z jaką premedytacją każdy się śmiał z tego co się dzieje na serwerze, a ja nie mogłem? Jeśli ma być sprawiedliwość to obejrzyj demko @ Kluska i zbanuj wszystkich co na to zasłużyli bo dużo osób i to bardzo dużo osób nie dostało bana. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 tym się zajmie Starszy Admin @ WallPeR ze starszym Adminem @ Kacriany Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Proszę o nie dodawanie zbędnych wypowiedzi, możecie sobie to ustalać między sobą. Ban zostaje w takim razie. Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 14 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi