Strefowicz NarutoUzumaki Opublikowano 14 Marca 2022 Strefowicz Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) Nick:lucyfer Imię:Mariusz Wiek:24 we wrześniu Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum i FP?: 4-5h ,praktycznie cały dzień. Opisz siebie:Mam na imię Mariusz lat 24 we wrześniu interesuje się sportem, muzyką oraz informatyką.Uwielbiam pisać jakiekolwiek prace o zdrowiu człowieka.Lubię pomagać i wykonywać powierzone zadania. Dlaczego akurat Ty?:Ponieważ jestem chętny do pomocy i FP stoi pusty z postami ,jestem osobą bezkonfliktową obecny redaktor FP nic nie wstawia ,a ja jestem osobą odpowiedzialną i staram się wykonywać swoją pracę sumiennie.Myślę,że przyda się pomoc obecnym redaktorom FP. Doświadczenie:nie posiadam jako tako ,ale chce się czegoś nauczyć nowego. Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):9/10 Co chciałbyś/chciałabyś wprowadzić na FP?:Chciałbym wprowadzić ład i porządek na FP przede wszystkim dodawać posty o nowościach na sieci. Kontakt:steam,pw @ Smerf.LaLuś ale co ty się czepiasz o ten plagiat zrobiłem nowe prace ,które są w twórczości użytkowników więc pozdro.Właśnie tacy jak ty to toxic forumowe razem z torw .Zajmij się swoim życiem i swoim pisaniem,znajdź SE kozła ofiarnego u kogoś innego. @ Anox @ Dusia @ Trivor @ Andrzej. decydujcie wy. @ P.a.s.k.u.d.n.y drugi toxic forumowy ,który mówi coś o redaktorce nawet nie mając pojęcia o niczym w przeciwieństwie do ciebie to mam zamiar rozkręcić FP ,ale no cóż takie toxic jak wy to szkoda strzępić na was słów. @ MAJLEY hm o co ci teraz chodzi ? Staram się napisać artykuł jak tylko mogę to są moje początki ,uczepiłeś się wraz z innymi bo masz wyjebane ego w kosmos , idź lepiej spójrz czy ty coś robisz na forum. #edit. Zamek na prośbę autora. @ Smerf.LaLuś przyjmuję krytykę z twojej strony i spróbuje wyciągnąć wnioski. Edytowane 15 Marca 2022 przez lucyfer 1 1 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik Smerf.LaLuś Opublikowano 15 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) W dalszym ciągu jestem na NIE - Gdybyś na poważnie był osobą "odpowiedzialną" i wykonywał swoją pracę "sumiennie" to byś nie plagiatował czyjegoś artykułu 1:1 - Nieznajomość regulaminu - 4.14 Podania na tą samą rangę można składać raz na 7 dni. <- Poglądowo, jakbyś nie wiedział ile to 7 dni. - "Znajomość gramatyki/interpunkcji/ortografii (1-10):9/10" - Nawet sobie dałeś więcej niż w poprzednim Niepoprawna interpunkcja, składnia zdań na poziomie podstawówki. ___________________________ Po każdym "punkcie" wzoru powinien być odstęp przed Twoim wypełnieniem, aby to jakkolwiek wyglądało wizualnie. Legenda: asd - Twoja część asd - Braki interpunkcyjne asd - Poprawiona chociaż trochę składnia zdań asd - Podsumowanie 15 godzin temu, lucyfer napisał: 4-5h ,praktycznie cały dzień. 4-5h, praktycznie cały dzień. /-/ Odstęp stawiamy po przecinku, nie przed. 15 godzin temu, lucyfer napisał: Mam na imię Mariusz lat 24 we wrześniu interesuje się sportem, muzyką oraz informatyką.Uwielbiam pisać jakiekolwiek prace o zdrowiu człowieka.Lubię pomagać i wykonywać powierzone zadania. Mam na imię Mariusz, kończę 24 lata we wrześniu. Interesuje się sportem, muzyką oraz informatyką._Uwielbiam pisać prace o tematyce zdrowia człowieka. Lubię także pomagać, a powierzone zadania wykonuję starannie. /-/ Brak przecinka i kropki w pierwszym zdaniu. Po kropce powinien być odstęp, a składnia zdań jest na poziomie podstawówki jak napisałem wyżej. 15 godzin temu, lucyfer napisał: Ponieważ jestem chętny do pomocy i FP stoi pusty z postami ,jestem osobą bezkonfliktową obecny redaktor FP nic nie wstawia ,a ja jestem osobą odpowiedzialną i staram się wykonywać swoją pracę sumiennie.Myślę,że przyda się pomoc obecnym redaktorom FP. Jestem chętny do pomocy, ponieważ FP stoi pusty. Jestem osobą bezkonfliktową i odpowiedzialną, a swoją pracę staram się wykonywać sumiennie. Myślę, że przyda się pomoc obecnym redaktorom FP. /-/ Znowu w Twojej treści pojawia się spacja przed przecinkiem, a nie po.. z tą różnicą, że w tym przypadku jest ona nawet podwójna. W jednym zdaniu u Ciebie dwukrotnie pojawia się zwrot "jestem osobą..", co jest kompletnym bezsensem. 15 godzin temu, lucyfer napisał: nie posiadam jako tako ,ale chce się czegoś nauczyć nowego. Nie posiadam, ale chcę się nauczyć czegoś nowego. /-/ Zdanie zaczynamy z dużej litery, a z treści usunięte tylko "jako tako", bo jest po prostu zbędne i nie wygląda to dobrze w poważnym podaniu. 15 godzin temu, lucyfer napisał: Chciałbym wprowadzić ład i porządek na FP przede wszystkim dodawać posty o nowościach na sieci. Przede wszystkim chciałbym dodawać posty o nowościach na sieci, również chciałbym zaprowadzić tam ład i porządek. /-/ To, co uważasz za najważniejsze fajnie dać od razu na początku. ___________________________ Ogólnie to jeśli taka osoba daje sobie w znajomości gramatyki/interpunkcji liczbę 9, to już powinno dać do myślenia. Już nie wspomnę, że w poprzednim podaniu, gdzie dałeś sobie troszeczkę mniejszą tą znajomość, zostało Ci to wytknięte - poprawy jak widać nie ma. Dalej co zwróciło moją uwagę, jest to iż twierdzisz, że FP stoi pusty, a kilka zdań dalej chcesz wprowadzać "ład i porządek" - wyjaśnij mi.. jak wprowadzić ład i porządek, gdzieś, gdzie wieje pustkami? ########## edit. Cytat ale co ty się czepiasz o ten plagiat zrobiłem nowe prace ,które są w twórczości użytkowników więc pozdro.Właśnie tacy jak ty to toxic forumowe razem z torw .Zajmij się swoim życiem i swoim pisaniem,znajdź SE kozła ofiarnego u kogoś innego. Ale co Ty się czepiasz o ten plagiat, zrobiłem nowe prace, które są w twórczości użytkowników, więc pozdro._Właśnie tacy jak Ty to toxic forumowe razem z torw. Zajmij się swoim życiem i swoim pisaniem,_znajdź sobie kozła ofiarnego u kogoś innego. /-/ Zwrot "Ty" piszemy z dużej litery, kolejny brak interpunkcji, brak przerwy po przecinku, "SE" nie jest poprawnym wyrazem. Kwestia plagiatu to jedna z wielu błędów, które popełniasz i działają na Twoją niekorzyść. Nowych "prac" nawet nie chcę komentować, bo już lepiej by wyglądało jakbyś dał same źródło, chociaż oczy by tak nie bolały XDD Z pisaniem problemów nie mam, a swoim życiem zajmuję się dobrze, ale dzięki za troskę. Edytowane 15 Marca 2022 przez Smerf.LaLuś 4 1 1 ★ "The first step towards getting somewhere else is to decide that you are not going to stay where you are." ★ *** *** ★ "If you feel like you're losing everything, remember that trees lose their leaves every year and they still stand tall and wait for better days to come." ★ Odnośnik do komentarza
Torfowisko Torf Opublikowano 15 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Jak najbardziej na NIE Wyżej policjant fluxx wypunktował cię bardzo dobrze, ale ja też muszę coś napisać. - Brak znajomości regulaminu forum. - Podanie bardzo słabo napisane. - Słaba interpunkcja w podaniu, jak na twój wiek. 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik MAJLEY Opublikowano 15 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) Ja również jestem na nie. Interpunkcja nie powala, poza tym czytając twoje artykuły odnoszę wrażenie, że są one robione, aby tylko były. Przykład tematu z narkotykami. Krótka wspominka od Ciebie, że nie warto się uzależniać - nic nowego. Popraw swoją interpunkcje, zacznij pisać artykuły, które będą wnosiły jakąś wartość na forum i zmienię zdanie. Wydaje mi się, że redaktor powinien na forum wprowadzać świeżość oraz ciekawe artykuły dla zabicia czasu, a nie dodawać jedynie tematy, byle widniała jakaś aktywność na forum. Niestety u Ciebie tej iskry nie widać. EDIT Dla ciebie każdy kto wyraża swoje negatywne zdanie, lub krytykuję, to osoba czepiającą się? Słyszałeś o czymś takim jak przyjęcie krytyki na klatę i poprawienie błędów, które inni Ci wytykają? A dlaczego ja mam coś robić dla forum? Czy posiadam jakąś rangę funkcyjną? Czy aplikuję na jakiekolwiek stanowisko? NIE. Jeżeli to twój jedyny argument, to widocznie nie nadajesz się na to stanowisko. Nawet Cię nie znam, nie siedzę na SB. Oceniam tylko twoją prace, która według mnie jest mało rzetelna, ponieważ mam do tego prawo. Najpierw dorośnij, później aplikuj. A tak dla twojej wiadomości od czasu do czasu staram zamieszczać się w dziale filmowym opisy serialów, które są o wiele lepiej zrobione, niż niejeden twój artykuł, poniżej zamieszczam Ci linki, abyś mógł się zapoznać: 1 2 3 4 5 A jeszcze raz powtórzę - nie jestem osobą funkcyjną i nie uważam, aby te tematy miały jakiś wyższy poziom, aczkolwiek wciąż są lepsze niż twoje. Edytowane 15 Marca 2022 przez MAJLEY 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 15 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) Jestem na Nie - Podanie - Koledzy wyżej dużo wypisali - Twoje prace redaktorskie nie powalają 0 kolorystyki i obrazków strona by stała tak samo pusta + "#edit Proszę o zamek na prośbę autora." I tak do zamknięcia @ lucyfer co płaczesz płaczku sam już napisałeś do zamka a dalej sie pocisz. Nie mając pojęcia tak dobrze napisałeś jesteś kozak. Ty to jako redaktor jesteś pod ostrzałem do wyj... Toxic to ty jesteś nie potrafisz przyjąć prawdy w twoją stronę widać naauuura Edytowane 15 Marca 2022 przez P.a.s.k.u.d.n.y 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Razem z administracją stwierdziliśmy że damy Ci szansę na tą rangę, zależy nam aby FB nie świecił pustkami,pomimo plagiatu przyjmuję na okres próbny,zgłoś się do mnie na forum w celu dodania uprawnień na FB...a co do podania że za wcześnie złożył to dlatego że Ja pozwoliłem napisać je teraz. 4 1 Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 15 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi