Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 15 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Twój nick: Nick oskarżonego: Powód skargi: 2.19 Admin oraz opiekun musi mieć taki sam nick na serwerze jak i forum (możliwe wyjątki po zgłoszeniu). Opis sytuacji: Nie przestrzeganie regulaminu forum przez właścicieli, opiekunów jak i adminów. Troszkę to przeszkadza. Data i godzina zdarzenia: Miejsce zdarzenia: Forum i serwery. Dowody: 1. Podanie przyjęte lecz nie ma nic o zmianie nicku, a gracz gra na serwerze na nicku "Luq-ier Skajłok-ier" 2. Ciekawe kto to 3. Aha bo był reset bansa z dupy z czego widać to nie będzie ss lecz jest jakiś admin/opiekun na serwerze jailbreak którego nie ma na forum ma nick "kamerdyn" i rozdaje bany. 4. Tutaj troszkę odskoczę od skargi bo mam pytanie do wyższych rang bo się nie znam. Czy osoba z "ubt team" posiada admina na wszystkich serwerach? czy ma takie same prawo do banowania i ogarniania serwera jak admin czy tylko ma prawo zbanować gracza za używanie wspomagaczy typu aim, wh itd ...? Chciałbym o wytłumaczenie ponieważ wszedłem na serwer jailbreak na 2 rundy bo kolega poprosił czy przyjdę pograć ale ja bez svipa nie lubię to wyszedłem odrazu ale zobaczyłe jedną rzecz. Właściciel serwera jailbreak nadawał flagi graczowi M4jkiii i jeszcze ten ubt prosił o dodanie że ma prawo zmieniać mapę? skąd ubt posiada takie uprawnienia? Czyli ubt to normalnie admin na serwerach? Tutaj brak ss ale mapa by się jakoś znalazła. Coś od siebie: Lepiej żeby każdy admin posiadał ten sam nick na serwerze co na forum. Narazie tylko tylę zobaczyłem bo mało grałem. Edit1: @ m4jkiii jako ubt powinienieś obgadać to chyba z Trivorem ale mniejsza, tutaj właściciel zwalił bo powienień dodać awans i nadać rangę jeżeli tak jak piszesz potrzeba odpowiednich osób a jb to taki sam serwer jak wszystkie 1.6 więc widzę że sami sobie robicie co chcecie. Nie próbuje zle napisałem albo zle przeczytałeś 1 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ m4jkiii Opublikowano 15 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) Jeśli chodzi o inne serwery, tak mam flagi i bany tylko za wspomagacze i pomoc serwerowi gdy nie ma adminów. Ale tych flag i tak używamy sporadycznie bo admini są. Jeśli chodzi o JB, precyzyjniej dogadałem się z Właścicielem @ Kluska , że mogę tam pełnić rolę normalnie z racji tego, że potrzeba odpowiednich osób. To tyle z mojej strony na twoje zapytanie EDIT @ P.a.s.k.u.d.n.y ja tylko zapytałem i dostałem zgodę, to tyle. Próbujesz mnie obwinić? Edytowane 15 Marca 2022 przez m4jkiii 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 15 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Nawet nie można wyjść na chwile. Ehh zacznę i skończę szybko jeżeli chodzi o nicki adminów fakt obsrany ma inny nick niż w grze i mógłbym gdzieś to zapisać ale nie musze. Druga rzecz moje nicki sa aktualizowane w info adv serwera wiec z czym problem? Gracze maja jasne napisane zawsze jaki nick ma aktualnie właściciel a przypominam ze tych nickow nie miałem za dużo jak i nie grałem w ogole na nich chyba ze 10 15 min jezeli było inaczej prosze o dowody. Kończąc nick zostaje taki jest na forum i nie będzie zmieniany ale oczywiście chce ci przypomnieć ze rangi dodatkowe na forum mogą sobie zmieniać nick jak i w grze tez moze ktos sobie zmienić nick tylko musi poinformować danemu właścicielowi lub opowi ze tak robi i nie ma problemu, jezeli chodzi sytuacja z majkim dostał wolna rękę jako ubt u mnie na serwie i tyle 1. Nie wiem oco ci chodzi z tym podaniem bo to nie na moim serwie xd 1 Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
LAN CIECHOCINEK 2K2 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 1 godzinę temu, P.a.s.k.u.d.n.y napisał: 4. Tutaj troszkę odskoczę od skargi bo mam pytanie do wyższych rang bo się nie znam. Czy osoba z "ubt team" posiada admina na wszystkich serwerach? czy ma takie same prawo do banowania i ogarniania serwera jak admin czy tylko ma prawo zbanować gracza za używanie wspomagaczy typu aim, wh itd ...? Chciałbym o wytłumaczenie ponieważ wszedłem na serwer jailbreak na 2 rundy bo kolega poprosił czy przyjdę pograć ale ja bez svipa nie lubię to wyszedłem odrazu ale zobaczyłe jedną rzecz. Właściciel serwera jailbreak nadawał flagi graczowi M4jkiii i jeszcze ten ubt prosił o dodanie że ma prawo zmieniać mapę? skąd ubt posiada takie uprawnienia? Czyli ubt to normalnie admin na serwerach? Tutaj brak ss ale mapa by się jakoś znalazła. Tak, ubt ma admina na każdym serwerze danej gry, której dany poddział (1.6/go) obowiązuje. Nie dotyczy to jedynie serwera cod mod. Edit: Jak masz więcej pytań apropo tego, tutaj wszystko powinnieneś znaleźć. 2 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik TheLuckyOne Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) @ Kluska Czytanie ze zrozumieniem podstawa, chyba że serio aż tak zle to wszystko napisałem. 49 minut temu, Kluska napisał: Ehh zacznę i skończę szybko jeżeli chodzi o nicki adminów fakt obsrany ma inny nick niż w grze i mógłbym gdzieś to zapisać ale nie musze. Zapisać?? jeżeli dajesz mu wolną rękę na zmiane nicku na inny niż na forum to musimy o tym zostać poinformowani przynajmiej tak regulamin mówi. Czyli dzięki dopiero teraz jakieś tam info dałeś że ''obsrany'' to ten ''kamerdyn''. 49 minut temu, Kluska napisał: 1. Nie wiem oco ci chodzi z tym podaniem bo to nie na moim serwie xd Tak nie na twoim bo sam temat ma nazwe "Nicki adminów serwera" przeszkadza to troszkę jak admini se zmieniają nicki A do reszty to co napisałeś to nie kumam wgl ty se możesz zmieniać nick kiedy chcesz więc nie wiem po co się pocisz. 37 minut temu, ciechocinek.exe napisał: Tak, ubt ma admina na każdym serwerze danej gry, której dany poddział (1.6/go) obowiązuje. Nie dotyczy to jedynie serwera cod mod. Edit: Jak masz więcej pytań apropo tego, tutaj wszystko powinnieneś znaleźć. Dziękuję za info. @ Kluska Chodzi mi że adminowi dałeś wolną rękę na zmianę nicku a z majkim to już chyba wyjaśnione. Edytowane 15 Marca 2022 przez P.a.s.k.u.d.n.y 💔💔 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ Marioandspolka Opublikowano 15 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Nie no nie pocę zle zrozumiałeś i ja a druga sprawa nie dalem Majkowi wolnej ręki na zmianę nickow tylko flag Jeżeli chcesz pomóc nam w rozwoju serwerów to oddaj no głos to zajmie ci kilka sekund https://strefaskilla.pl/forum/24-głosuj-na-nasze-serwery/ Odnośnik do komentarza
LEGENDA Anox Opublikowano 17 Marca 2022 LEGENDA Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Jeśli chodzi o nicki na forum takie jak na serwerze, będzie to bardziej pilnowane, dziękuję za info Co do reszty ja niestety się nie wypowiem bo nie w temacie Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 @ Admin CS 1.6 JailBreak @ Opiekun CS 1.6 JailBreak @ Właściciel CS:GO JailBreak zwracajcie na to uwagę. Tyczy się to wszystkich serwerów oczywiście. 1 Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 21 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 2 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi