Torfowisko Torf Opublikowano 15 Marca 2022 Torfowisko Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Witajcie strefowicze!!! Przychodzę dzisiaj z propozycją aby dodać możliwość edycji wpisu na ChatBoxie wszystkim użytkownikom. Często zdarza się że osoba popełni jakiś błąd( napiszę coś nie tak, bądź zrobi błąd ortograficzny), a nie może go poprawić. Przez to inni użytkownicy mogą zrozumieć ją źle, mogą się z niej śmiać itp, itd. Dzieki takim zmianom, osoba będzie mogła edytować swój wpis oraz poprawić jego interpunkcję/błąd Ps: (proszę się nie śmiać, wiem że ja często błędy robię) 2 Odnośnik do komentarza
Zasłużony D3M0N Opublikowano 15 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Kup premium lub vipa Czemu każdy użytkownik ma mieć jakieś dodatki, w takim razie po co ten VIP i Premium Niepotrzebne to jest, na nie 2 Odnośnik do komentarza
yeezybeing michuu Opublikowano 15 Marca 2022 yeezybeing Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) Mi się osobiście trochę wydaje że ta propozycja jest zrobiona m.in pod Ciebie (bez urazy), bo tutaj chyba nie chodzi o błędy, lecz o zbieranie warnów za robienie tego co właśnie czy to ty czy inni robią, dla mnie do kosza, bez sensu by to było gdyby ktoś mógł edytować wpis i uniknąć kary Edit: + jeszcze to co kolega wyżej odpowiedział Edytowane 15 Marca 2022 przez michuu 1 Odnośnik do komentarza
Użytkownik∙ 71. Opublikowano 15 Marca 2022 Użytkownik∙ Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Nie. Powodzenia potem w szukaniu "obrażania", "wyzywania" czy innych tego typu cudów - ktoś kogoś obrazi, dostanie warna, edytuje wpis i nagle warny za niewinność. Wątpię, aby edycja wpisu na CB miała swoje jakieś lepsze logi, niż info, że edytowano. Potem będą jakieś lewe akcje, gdzie będą się ludzie odwoływać, bo edytowali wpis i nic się nie stało, albo będą się tłumaczyć literówkami/korektami. Na co to komu. Wpis można poprawić jak zwykły człowiek, czytaj: Użytkownik1: Ale dziź paskudna pogoda. Użytkownik1: dziś* Użytkownik2: zgadzam się. To, że ktoś nie zna ortografii to już nie problem w CHATBOXIE, tylko w edukacji. 2 " 0111 0001 . 0010 K 0111" Odnośnik do komentarza
Użytkownik Kacperek Opublikowano 15 Marca 2022 Użytkownik Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Mała drobnostka, która nie powinna podlegać zmianie. Może jeszcze chcesz dodać możliwość usuwania wpisów dla utraty dowodów? Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 20 minut temu, 71. napisał: Powodzenia potem w szukaniu "obrażania", "wyzywania" czy innych tego typu cudów 22 minuty temu, DepresjaHook.hack napisał: Kup premium lub vipa Czemu każdy użytkownik ma mieć jakieś dodatki, w takim razie po co ten VIP i Premium Odnośnik do komentarza
Zasłużony Andrzej. Opublikowano 15 Marca 2022 Zasłużony Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi