Skocz do zawartości
Przeglądasz forum jako gość, nie masz dostępu do większości funkcji! Zarejestruj się już teraz!
Witaj na Strefaskilla.pl

GŁOSUJ NA SERWERY

Zagłosuj na nasze serwery!

Przejdź do głosowania

NOWY/STARY ODŚWIEŻONY STYL !

Właśnie wleciał odświeżony styl z kilkoma zmianiami i dodatkami

Zobacz szczegóły

FANPAGE

Dołącz do naszej społeczności na fanpage’u!!

DOŁĄCZ!

OTWARTA

Szybka rekrutacja na typera

Złóż podanie

OTWARTA

Szybka rekrutacja na redaktora

Złóż podanie

[ODWOŁANIE WARN] - lucyfer

NarutoUzumaki

Rekomendowane odpowiedzi

• Strefowicz

1. Nick:lucyfer
2. Kto nadał warna: @ DepresjaHook.hack
3. Czas:22:04 15.03.2022r

4. Powód:spam

5. Dowody/SS:

Screenshot_20220315-221657_Chrome.thumb.jpg.0167c2968152869828f026e3f1e4e793.jpg

P.S Warn moim zdaniem jest niesłuszny z powodu tego, że oznaczyłem tylko administracje forum ,gdyż temat stał dłużej niż 48h i chciałem żeby forum wyglądało przejrzyściej a tu nagle dostaje ostrzeżenie za +1 bez żadnego upomnienia, gdybym napisał coś nie sensownego to okej zbędny post, ale oznaczyłem tylko administracje forum to też zakazane jest ? To nie wiem co można robić na tym forum chyba nic. 

#edit uważaj sobie jak chcesz tylko, że mi nie chodziło o łamanie regulaminu w żadnym stopniu, zgłoszenia nie zawsze mi działają bo na telefonie jestem i nom. Nie mam też teraz kasy na to :( .dDecyzję pozostawiam wyższym @ Anox  @ Andrzej.  @ Dusia  @ Trivor

Edytowane przez lucyfer
  • Ha ha 2
  • Zasłużony

9 minut temu, lucyfer napisał:

dostaje ostrzeżenie za +1 bez żadnego upomnienia

Masz już ostrzeżenie za 0 za spam? Masz.

gdybym napisał coś nie sensownego to okej zbędny post

A czy to był sensowny post? :kekw:

To nie wiem co można robić na tym forum chyba nic.

Możesz się swoimi działami i obowiązkami zająć ;)

EDIT (usunęło mi się :(, dlatego tak w skrócie, bo zapomniałem co pisałem :hkKek:)

4.6 [A] W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem.

Masz opcję "zgłoszenie", tego możesz użyć jak jakaś rzecz Ci nie pasuje. Pospieszanie i oznaczanie administracji w takich tematach nie dotyczy Ciebie.

Po raz kolejny wtrącasz się w nieswoje sprawy i tematy. Próbujesz coś pokazać, lecz nie do końca wiem co. 

• LEGENDA

W pkt forum jest jasno napisane jak BYK. 4.6 [A] W skargach mogą wypowiadać się jedynie: osoby oskarżające, oskarżane, użytkownicy forum (jeśli treść jest adekwatna do tematu), Opiekun Serwera, Moderator, Administracja Forum oraz Administracja danego serwera jeśli posiadają wystarczające dowody lub są zaznajomieni z daną sytuacją. W przeciwnym razie wypowiedzi odbiegające od tematu będą nagradzane warnem.

Nie jesteś Ani oskarżonym, ani oskarżycielem, ani opiekunem właścicielem moderatorem czy administratorem forum, więc w czym problem że otrzymałeś SŁUSZNEGO warna ? Co do ostrzeżenia to również można przeczytać w regulaminie że rejestrując się na forum akceptujesz tym Regulamin panujący na forum - proste jak budowa cepa. 

Do oznaczania ludzi odpowiadających za dany temat są między innymi moderatorzy, a nie pierwsza lepsza osoba z rangą :) Gdyby każdy tak miał oznaczać osoby (nieuprawnione do tego) był by tu syf w tematach, dlatego unikamy takich działań poprzez warny, bo raz dostaniesz a za drugim się zastanowisz :D. Odrzucam. 

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

76561198203268992.png

6fe637_11364b10887141b8afadb4d94062ba19_mv2.thumb.gif.6e3db2f1812dc8694a19819c770f5e16.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Zapoznaj się z polityką prywatności forum Polityka prywatności oraz regulaminem forum Regulamin

• Opiekun [MIRAGE #1]
  • Opiekun [MIRAGE #2]
  • Opiekun [1VS1]
  • Opiekun [AWP #1]
  • Opiekun [AWP #2]
  • Opiekun [SURF]
  • Opiekun [MIR/CACH]
  • Opiekun [5VS5]
  • Opiekun [DR+KLASY]